Мода : Дрескод17 МАРТ 2020

Перфектната лятна рокля за всяка възраст

Да помечтаем за по-добри времена, в които отново ще бъдем навън и ще изразяваме женствеността си

ЗА ЖЕНИТЕ НА 20 - Сега е времето да се възползвате максимално от мини дължините и секси силуетите, без да се притеснявате! За през деня заложете на класически модели с пъстър принт и неочаквани детайли, а за вечерта - на дантела, дълбоки деколтета и голи рамене.

ЗА ЖЕНИТЕ НА 30 - Роклите с така наречената "миди" дължина (до средата на прасеца) са едновременно шик и перфектни за летните горещини. Ще ги откриете в безброй варианти: от дантела, в райе и каре, с голи рамене и ръкави тип "камбана", прилепнали по тялото и разкроени. Изберете своя стил!

ЗА ЖЕНИТЕ НА 40 - Дългите и удобни макси рокли намират приложение както през деня, така и вечер. Нужно е единствено да смените равните сандали с високи, да прибавите клъч и ефектни бижута. Изберете ефирен модел, стесняващ се в талията и с пола, падаща свободно покрай тялото, за да можете да експериментирате със стайлинга.

ЗА ЖЕНИТЕ НА 50 - Класическата права рокля с дължина малко под коляното е едновременно делова и модерна, в зависимост от материята, цвета и мотива, които сте избрали. Ако притежавате един такъв модел, пасващ перфектно на извивките на тялото ви, никога няма да имате проблем с това какво да облечете за какъвто и да било повод.

ЗА ЖЕНИТЕ НА 60 - Роклите тип "прегърни ме" едновременно подчертават фигурата, благодарение на колана на талията, и са подходящи за лятото, заради пъстрите принтове и ярки цветове, в които са решени.

Докато сме затворени вкъщи и времето ни минава основно по пижама или с тениска, нека помечтаем малко за красиви летни рокли, за слънце и за свобода!

Пандемията от коронавирус остави милиони хора по цял свят по домовете и продължава да сее паника или най-малкото притеснения.

И докато ви информираме за най-важните предпазни мерки за всички ни, иска ни се и на моменти да избягаме от мислите за вируса. И поне виртуално да сложим красива рокля и да излезем навън!

Перфектната лятна рокля за всяка възраст

Затова сядаме пред компютрите (с измити ръце!) и споделяме коя според нас е перфектната лятна рокля за дамите на различните възрасти. Защото всяко момиче, на всяка възраст заслужава лятна рокля със сериозна добавена стойност за личното й самочувствие. Сега е време да си я помечтаем! А колкото по-съвестно пазим себе си и околните, толкова по-скоро ще имаме шанса и да я разходим навън.

Вижте галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Friday Fetish: Пролетта се пренася и върху ризата
Дрескод25 МАРТ 2022

Friday Fetish: Пролетта се пренася и върху ризата

Този сезон statement piece е овърсайз ризата във всички ярки цветове на дъгата

Три нови визии от Кейт Мидълтън
Дрескод23 МАРТ 2022

Три нови визии от Кейт Мидълтън

Херцозите на Кеймбридж посетиха дома на Боб Марли и още забележителности

25 изненадващо стилни и свежи визии в зелено
Дрескод17 МАРТ 2022

25 изненадващо стилни и свежи визии в зелено

От тоалети в цвят шамфъстък до неоновозелено

Latest Look: Мария Бакалова на наградите Critics Choice
Дрескод14 МАРТ 2022

Latest Look: Мария Бакалова на наградите Critics Choice

Българската актриса сияеше на червения килим