Мода : Дрескод17 СЕПТЕМВРИ 2016

Бижута, неподвластни на тенденциите

Правилният аксесоар е най-лесният начин да направите една визия специална

Всяко момиче има нужда от едно такова бижу, което може да се носи всеки ден, и придава нужната доза шик както на обикновен бял тишърт, така и на вечерна рокля.

Нищо не демонстрира добрия стил, особено ако става дума за официално облекло, както един стилен часовник, завършващ тоалета. Плюс: комбинира се прекрасно с различни модели гривни.

Смелите обеци с много детайли са необходимият завършек на всяка елегантна визия, когато деколтето не позволява добавянето на колие. Разбира се, носим ги и в ежедневието, когато по-обикновеното облекло има нужда от нещо забележително за финал.

И като говорим за "statement" аксесоари, няма как да не споменем огърлиците. Срещаме ги и в ежедневието, комбинирани с изчистени бели ризи или такива от деним, така че не се колебайте да експериментирате с едно такова бижу.

Комплект тънки пръстени, които могат да се съчетават, но стоят прекрасно и по отделно. Когато носите по няколко наведнъж ви дават усещането за много аксесоари, без всъщност да носите кой знае какво.

Дори да не сте почитателка на обеците като цяло, задължително е да притежавате поне един такъв чифт. Може да изберете и такива с камъни, перли или от благороден метал.

Коктейлните пръстени с камък също седят добре на ежедневни аутфити, въпреки че ги свързваме основно с елегантни рокли. Комбинират се лесно с масивни гривни или друг вид пръстени от същия метал.

Колко от бижутата, които притежавате, носите наистина?

Има голяма вероятност да имате пълна кутия с обеци, пръстени и колиета, но почти всеки път, когато се приготвяте за излизане, да слагате любимите си обеци с камък или деликатна гривна. По простата причина, че те са красиви, семпли и на практика отиват на всичко.

Друга основна мотивация е фактът, че те не се влияят от горещите трендове, нито пък от смяната на сезоните. За разлика от други накити, да кажем, така популярните това лято колиета чокър, чието време идва и си отива, в тези бижута си струва да инвестирате дори малко повече средства. Защото ще бъдете сигурни, че ще ги носите с години.

Сигурни сме, че когато Коко Шанел е казала, че преди да излезем от вкъщи трябва да се погледнем в огледалото и да махнем едно излишно нещо, тя не е имала предвид някое от изброените в галерията по-долу бижута.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Friday Fetish: Пролетта се пренася и върху ризата
Дрескод25 МАРТ 2022

Friday Fetish: Пролетта се пренася и върху ризата

Този сезон statement piece е овърсайз ризата във всички ярки цветове на дъгата

Три нови визии от Кейт Мидълтън
Дрескод23 МАРТ 2022

Три нови визии от Кейт Мидълтън

Херцозите на Кеймбридж посетиха дома на Боб Марли и още забележителности

25 изненадващо стилни и свежи визии в зелено
Дрескод17 МАРТ 2022

25 изненадващо стилни и свежи визии в зелено

От тоалети в цвят шамфъстък до неоновозелено

Latest Look: Мария Бакалова на наградите Critics Choice
Дрескод14 МАРТ 2022

Latest Look: Мария Бакалова на наградите Critics Choice

Българската актриса сияеше на червения килим