Мода : Дрескод03 МАЙ 2018

5 модела рокли, които всяка жена трябва да има

Спасението в ситуациите от рода на “нямам какво да облека”

Малката черна рокля влиза в употреба почти винаги, в зависимост от това с какво е съчетана. Представете си я с високи ботуши и кожено яке в ежедневна визия или с високи цветни стилето и ярък клъч, за по-формален повод.

Една кокетна официална рокля, било то от дантела или друга ефирна материя, ще ви спаси винаги, когато трябва да изглеждате една идея по-нагласени. За още по-официален вид добавете блейзър.

Statement роклята е създадена, за да прави впечатление. Тя е с нестандартна кройка, съчетава в себе си едър флорален принт, ярки цветове или геометрични форми и обещава, че ще сте в светлината на прожекторите на всяко парти, на което я сложите.

Роклята с трапецовидна кройка винаги изниква в ума ни, когато си помислим за лятото. През горещите месеци тя е възможно най-удобната дреха, а освен това може да се носи както с ниски сандали, така и с платформи, и обувки на висок ток.

Роклята за офиса е с изчистена кройка, средна дължина и неутрален цвят. Тя лесно се преобразява във впечатляващ тоалет, с помощта на красива огърлица, когато с колегите решите да пийнете по едно след работа.

Освен задължителната малка черна рокля, в гардероба на всяка стилна жена присъстват още 4 модела, на които тя разчита за всяка ситуация.

Защото все пак една рокля не може да е абсолютно универсална и да е подходяща за офиса, парти или сватба. Ето защо са ви нужни поне още няколко попълнения, които, ако имате, няма да си задавате въпроса “Какво да облека?”, когато дойде време за някакво събитие.

Точно както обувките и бижутата, тези модели са абсолютно незаменими.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Friday Fetish: Пролетта се пренася и върху ризата
Дрескод25 МАРТ 2022

Friday Fetish: Пролетта се пренася и върху ризата

Този сезон statement piece е овърсайз ризата във всички ярки цветове на дъгата

Три нови визии от Кейт Мидълтън
Дрескод23 МАРТ 2022

Три нови визии от Кейт Мидълтън

Херцозите на Кеймбридж посетиха дома на Боб Марли и още забележителности

25 изненадващо стилни и свежи визии в зелено
Дрескод17 МАРТ 2022

25 изненадващо стилни и свежи визии в зелено

От тоалети в цвят шамфъстък до неоновозелено

Latest Look: Мария Бакалова на наградите Critics Choice
Дрескод14 МАРТ 2022

Latest Look: Мария Бакалова на наградите Critics Choice

Българската актриса сияеше на червения килим