Мода : Достъпен стил25 ОКТОМВРИ 2018

5 модни трика, които няма да ви струват и стотинка

Разчупете стила си с тези лесни и оригинални съвети

Колан върху палтото. Придайте характер на обикновения блейзър или палто, като добавите колан на талията. Освен, че изглежда супер стилно, коланът оптически смалява талията ви. Ако имате по-дълго палто, изберете колан, който е по-широк, за да не заприличате буквално на пясъчен часовник.

Копринен шал в косите. Дори и най-обикновената опашка или плитка може да се разчупи, като към нея добавите ефирен, цветен и нежен копринен шал. Вържете го в основата на плитката/опашката, а косата оставете права или на вълни.

Супер гърл с пуловер пелерина. Това е едно от нещата, които забелязахме по време на модните седмици - носенето на лек пуловер върху по-тънка блуза или на по-обемен върху по-плътен пуловер. Изберете такъв в по-тъмен нюанс на дрехите ви или в цвят, сходен с аксеосарите.

Поло под всичко. Освен, че полото ще ви предпази от студа и вятъра, носейки ги под блузи, ризи и рокли, е много актуално и придава по-интересно излъчване на аутфита ви. Постарайте се полото и дрехата, която носите отгоре да са в различни (най-добре контрастни) цветове.

Палто, върху палто, върху палто.. Носенето на дълго палто върху късо е друг трик, с който веднага ще придадете много изисканост на визията си. Нашият съвет е да изберете две палта с различна дължина, но с един десен/цвят.

Промяната на стила не винаги струва пари. Понякога трябва само да развихрите въображението си.

Нов сезон, ново ‘аз’. Надали има жена, която поне веднъж не се е изкушавала да смени драстично стила си с настъпването на новия сезон.

Много бързо обаче това желание е заменено с панически страх, който пък прераства в хаотичен шопинг и много ненужни артикули, за които ще съжалявате само седмица по-късно.

7 неща, които всяка стилна жена притежава

За да не похарчите всичките си спестявания и да запазите здравето на нервната си система, ви предлагаме 5 модни трика, с които ще внесете много настроение и свежи елементи в ежедневния си стил, а най-хубавата новина е, че това няма да ви коства абсолютно никакви пари. 

Какви са тези трикове и как да ги “имплементирате” в стила си, може да разберете от галерията.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДОСТЪПЕН СТИЛ

Моделите от Zara, които видяхме във втори сезон на "Емили в Париж"
Достъпен стил15 ФЕВРУАРИ 2022

Моделите от Zara, които видяхме във втори сезон на "Емили в Париж"

Никога не е било по-лесно да копираме стила на главната героиня

Latest Look: Бременната принцеса Беатрис избра рокля от Zara
Достъпен стил09 ЮНИ 2021

Latest Look: Бременната принцеса Беатрис избра рокля от Zara

Беатрис и Едуардо Мапели Моци се насладиха на среща в Лондон

Правилата за пазаруване втора употреба
Достъпен стил14 НОЕМВРИ 2020

Правилата за пазаруване втора употреба

Пазаруваме отговорно и евтино с няколко трика от експертите