Living : Лайфстайл15 ЮЛИ 2022

Gucci Pet Collection е тук

Колекцията на модния бранд Gucci е посветена изцяло на четириногите домашни любимци.

Време е за супер модерни кучета и котки. Представяме ви колекцията за домашни любимци на Gucci, лансирана от марката съвсем скоро. Gucci Pet Collection ни предлага богат избор от артикули, предназначени за домашни любимци, които съчетават висококачествени материали и майсторска изработка с поглед към устойчивостта и множество от характерните мотиви на италианската марка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @gucci

Новата колекция на популярния бранд е посветена на четириногите ни приятели и продължава историята зад Gucci Lifestyle, която започна през 2021 г. с колекцията Gucci Cartoleria. Общата нишка остава идеята за т.нар. „градина на чудесата“.

Gucci представя каишки от гладка кожа или висококачествени платове, геометрични принтове, скъпоценни детайли, държачи за чанти, пуловери, купи от порцелан за всеки вкус и най-вече за всички размери домашни любимци. Колекцията не пропуска от най-малките до най-големите четириноги. Тук ще откриете и артикули за дома като миниатюрни дивани или емблематични пътни чанти Gucci.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @gucci

Специално за животинките, които пътуват често, част от колекцията са и удобните бейби кошове, изработени от подходяща материя. Дрехите за домашни любимци, от своя страна, включват поло тениски, стандартни тениски, плетива и връхни дрехи в цветна палитра, шарки на ягодки и сърца или класически монограм.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @gucci

Gucci Pet Collection обръща специално внимание на устойчивото развитие

В съответствие с имиджа на марката, колекцията обхваща артикули от рециклиран полиестер, рециклиран памук или т.нар. „Demetra“, представляващa иновативна тъкан на Gucci, представена през юни 2021г. след две години вътрешни изследвания и тестове.

„Demetra“ съчетава качество, мекота и издържливост от екологично естество. Тя е създадена от суровини без наличието на животински произход. А тези суровини, от своя страна, идват главно от възобновяеми и биологични източници.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @gucci

Колекцията е представена чрез портретите на домашни любимци, уловени през фотографския обектив на Макс Сидентолф. Проектът се осъществява под творческото ръководство на Алесандро Микеле.

„От сладките до издържливите, нахалните до заядливите, уникалните миксове от колекцията аксесоари и предмети за декорация от новата колекция за домашни любимци на Gucci, подчертават индивидуалността на всяко куче и котка“, споделят още от марката.

Начинът на живот за Gucci е известен с грандиозността и изобилието си, разкривайки мечтателни образи, където царуват чудеса и вълшебства. Колекцията за четириноги не е по-различна. Gucci Pet Collection е създадена, за да позволи на индивидуалността на всяко животно да блесне.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @gucci

ВИЖТЕ ОЩЕ: Snoop Dogg и Майли Сайръс в парада на любовта на Gucci

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

На фитнес със стил: Идеи от известните личности
Лайфстайл06 ФЕВРУАРИ 2023

На фитнес със стил: Идеи от известните личности

От сега до лятото тренировките трябва да бъдат нашият най-добър приятел, ако искаме да получим добри резултати.

Кампанията #ДайЗнак! - УЧИЛИЩЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТЯ включва активности всяка събота и неделя на септември
Лайфстайл08 СЕПТЕМВРИ 2022

Bulgaria Mall учи децата как да се държат правилно на пътя

Екипът на търговския център посреща новата учебна година с информационна кампания за пътната безопасност.

Трудно ли е да бъдеш гост на кралицата?
Лайфстайл12 АВГУСТ 2022

Трудно ли е да бъдеш гост на кралицата?

Нейно Величество е на почивка в любимото си имение Хайленд, където е свикнала да приема гости. За тази цел обаче те трябва да преминат редица тестове.

Къде ходят на почивка британските кралски особи?
Лайфстайл25 ЮЛИ 2022

Къде ходят на почивка британските кралски особи?

Кралските особи също ходят на почивка! Вижте кои са любимите им места за лятно уединение.