Living : Лайфстайл13 ОКТОМВРИ 2021

Бюти иконите, в които да се превъплътите за Хелоуин

Техните незабравими визии винаги са добра идея

София Лорен - За визията на италианската изкусителка трябва да оформите косата си с много обем в корените. Задължителна е и прецизната очна линия и оформените с молив вежди. Устните очертайте леко с молив извън границите им и завършете с червило.

Бриджит Бардо - Прическата с панделка на иконата не може да бъде сбъркана, затова започнете от нея. Очната линия на горния и долния клепач ще ви помогне да постигнете изкусителния ѝ поглед, а за устните изберете червило в прасковено-телесна гама.

Синди Крауфорд - За да влезете в ролята на супермодела от 90-те е достатъчно само да оформите кестенявата си коса в буйни вълни, да изберете червило в кафявата гама, което е характерно за десетилетието, и да завършите с бенка над устната.

Мерилин Монро - За една от култовите визии на Мерилин ще ви трябва бяла рокля, но останалото е много просто - тънка очна линия, ярко червени устни и ретро къдрици.

Одри Хепбърн - Трябва да признаем, че визията ѝ от "Закуска в Тифани" е наш личен фаворит. Отличителна черта за Одри са дебелите вежди, а към тях добавете висок кок, малка черна рокля, перли и цигаре.

Коко Шанел - И при нея огърлиците с перли са задължителни. Към черната рокля или комбинацията от пола и блуза с панделка добавете шапка, късо сако и за финал - Chanel No. 5.

Ако вещици, зомбита и няколко пласта боя на лицето не са сред нещата, които ви изкушават около Хелоуин, но все пак искате да се забавлявате на празника, имаме решение на вашата дилема.

Без да имате нужда от специални костюми, маски и т.н. можете лесно да се “маскирате” като някоя от култовите ретро красавици, сред които Мерилин Монро, Одри Хепбърн и Синди Крауфорд.

Използвайте празника като повод за експерименти с грим визии и съчетания от 90-те години и Златната ера на Холивуд, и влезте поне за една вечер в образа на любимата си бюти икона.

Ето от кои се вдъхновихме ние!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Кампанията #ДайЗнак! - УЧИЛИЩЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТЯ включва активности всяка събота и неделя на септември
Лайфстайл08 СЕПТЕМВРИ 2022

Bulgaria Mall учи децата как да се държат правилно на пътя

Екипът на търговския център посреща новата учебна година с информационна кампания за пътната безопасност.

Трудно ли е да бъдеш гост на кралицата?
Лайфстайл12 АВГУСТ 2022

Трудно ли е да бъдеш гост на кралицата?

Нейно Величество е на почивка в любимото си имение Хайленд, където е свикнала да приема гости. За тази цел обаче те трябва да преминат редица тестове.

Къде ходят на почивка британските кралски особи?
Лайфстайл25 ЮЛИ 2022

Къде ходят на почивка британските кралски особи?

Кралските особи също ходят на почивка! Вижте кои са любимите им места за лятно уединение.

С какво се храни Ким Кардашиян
Лайфстайл18 ЮЛИ 2022

С какво се храни Ким Кардашиян

Ето с какво се храни една Кардашиян, за да поддържа формите си толкова перфектни.