Living : Лайфстайл20 ДЕКЕМВРИ 2021

“Боби Вълчев и приятели” събраха над 3 хиляди лева за лечението на Ники

Какво се случи на благотворителния джаз концерт

Вчера хора с любов към джаза и към правенето на добро се събраха, за да помогнат на малкия Ники.

Тази неделя, на 19.12., в Sofia Live Club се проведе благотворителен коледен джаз концерт, организиран от музиканта Боби Вълчев, в подкрепа на Ники, който страда от детска церебрална парализа. Събитието изпълни своята цел и събра цели 3 100 лв. за лечението на детето.

Организатор на благотворителния коледен концерт бе българският джаз изпълнител “Боби Вълчев”, участник в последния сезон на “България търси талант”. От дълги години, българинът живее в далечен Дубай, където освен успешна музикална кариера, той развива и уменията си като преподавател в дубайска музикална школа за деца.

Общата му страст, обединяваща любовта към джаз музиката и децата, създава идеята за благотворителния коледен джаз концерт “Боби Вълчев и приятели.” На една сцена, джазменът събра деца таланти, съпричастни и готови да помогнат на друго дете, както и други родни звезди.

Да отпразнуваме Коледа с джаз и една добра кауза

Формация “Палячи” откриха спектакъла със светлинно шоу, а след тях Мерт Демерджиев представи авторска виртуозна композиция на пиано. След него на сцената застана Жени Кринчева, за да представи свои песни – една, от които бе “Поколения”, с която спечели първо място на международния конкурс “Златни Искри” 2021г.

На сцената се появи и самият той – Боби Вълчев, заедно с тромпетиста Мишо Йосифов, басиста Димитър Сираков, барабаниста Стю Иванов. С настроение и свежа програма зарадваха присъстващите с коледни песни с джаз аранжимент, както и на вечни класики от жанра. Част от невероятния спектакъл бяха Крисия Тодорова и братята Хасан и Ибрахим Игнатови. Те изпълниха едни от любимите на всички български песни “Една българска роза”, “Моя страна, моя България”, както и “Планетата на децата”, с която Крисия спечели второ място през 2014 година на конкурса “Детска евровизия”. Хасан и Ибрахим представиха свое авторско произведение на пиано, посветено на тяхната майка, както и композиция на 4 ръце. Грандиозният спектакъл завърши с изпълнение на Боби Вълчев и тромпетиста Мишо Йосифов, басиста Димитър Сираков, барабаниста Стю Иванов.

Дълги години лечението на Ники се провежда в България, както и в страни зад граница, когато семейството събере необходимите средства. За да бъде факт лечението на Ники в Полша през 2022 година, трябва да се събере остатъка от сумата, който е 8 000 лв.

Ако искате и вие да станете част от осъществяването на неговата мечта за едно щастливо и спокойно детство, можете да се включите с дарени:

Дарителска банкова сметка:
BG22UNCR70001522564636
Титуляр: Никола Сашев Димитров
BIC (SWIFT): UNCRBGSF
PayPal: za_da_ima_detstvo@abv.bg
https://www.playpal.me/zadaimadetstvo 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Градската медия Go Guide с ново лого и дизайн
Лайфстайл28 ЮНИ 2023

Градската медия Go Guide с ново лого и дизайн

Юнският брой е тук с редизайн, градски оазиси и десетки заведения, в които да се скриеш, докато си навън.

На фитнес със стил: Идеи от известните личности
Лайфстайл06 ФЕВРУАРИ 2023

На фитнес със стил: Идеи от известните личности

От сега до лятото тренировките трябва да бъдат нашият най-добър приятел, ако искаме да получим добри резултати.

Кампанията #ДайЗнак! - УЧИЛИЩЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТЯ включва активности всяка събота и неделя на септември
Лайфстайл08 СЕПТЕМВРИ 2022

Bulgaria Mall учи децата как да се държат правилно на пътя

Екипът на търговския център посреща новата учебна година с информационна кампания за пътната безопасност.

Трудно ли е да бъдеш гост на кралицата?
Лайфстайл12 АВГУСТ 2022

Трудно ли е да бъдеш гост на кралицата?

Нейно Величество е на почивка в любимото си имение Хайленд, където е свикнала да приема гости. За тази цел обаче те трябва да преминат редица тестове.