Living : Книги & технологии26 НОЕМВРИ 2021

Най-голямото събитие за Facеbook и Instagram събира водещи маркетинг експерти и собственици на бизнес

Пета поредна година ще учим тайните как да бъдем успешни онлайн директно от специалистите

Facebook Kонференция 2021 – какво ви очаква на голямото обучително събитие? 

Често говорим за алгоритъма във Facеbook и Instagram и неговите привидно трудни за разбиране тайни. Как да създаваме съдържание, което да достига до повече хора, как да използваме социалните мрежи, за да печелим пари, и други подобни въпроси често обсъждаме с блогъри и хора от бизнеса. Сега отговори на точни такива питания ще получим, директно от експертите.

За пета поредна година се провежда Facebook Бизнес Конференция – най-голямото събитие у нас, което обсъжда успешните практики във Facеbook и Instagram. И този път то ще се проведе онлайн тази седмица, на 27 ноември.

Най-голямото събитие за Facеbook и Instagram събира водещи маркетинг експерти и собственици на бизнес

Всяка година стотици маркетинг специалисти и собственици на бизнес ни споделят частица от опита и познанията си и ни учат на всички новости и промени в платформите. Миналата година над 6 000 души се записаха за събитието, от които над 2 000 го гледаха на живо през целия ден.

Този път интересът не е по-малък, а познанията, които се очаква да придобием, са още повече. Организаторите са подбрали 13 лектори от големи и успешни компании. Екипът включва едни от най-опитните специалисти по дигитален маркетинг в България, които ще споделят своите работещи практики и подходи от професионалния си опит.

Сред имената, които вероятно на всички са ви познати, попадат фитнес инфлуенсърът и предприемач Станислав Чакъров, консултантът по дигитален маркетинг Вик Динев, Кристина Радева от Netpeak, бранд мениджърът на eMAG България Мирослава Станева и разбира се, Стилиян Запорожанов, Онлайн предприемач, Facebook специалист и Организатор на събитието.

Какво ще научите на Facebook Бизнес Конференция 2021?

Темите, които ще бъдат засегнати, са подбрани и съобразени с последните актуализации в социалната мрежа и новостите от света на маркетинга. Лекциите са изцяло практически насочени с реални примери и тактики, придобити след дългогодишен опит в сферата. 

Ще научим не само как да привлечем първите 10 000 последователи, какви са новостите и тенденциите в Instagram и Facebook, но и как да създаваме  успешни стратегии за E-commerce и за комуникацията с B2B бизнеси. Полезни ще са знанията, които ще придобием по отношение на настройката на Facebook CAPI, анализа и оптимизацията след iOS14 и как изглежда фунията за скъпа услуга.

“Предвид все по-наложителната дигитализация на бизнесите желаещите за развитие в сферата на дигиталния маркетинг се увеличават значително. Поради тази причина ние с радост организираме подобен тип събития, които да предоставят стойностна, актуална и най-вече приложима информация за две от най-използваните социални мрежи в света – Facebook & Instagram. Целта на нашата конференция е да бъде най-практическото събитие в България. Това е причината да каним водещи експерти, които да споделят директни примери от своите успешни бизнеси” – споделя Стилиян Запорожанов.

Тъй като интересът за събитието е голям, организаторите ни предоставиха промо код за 15% отстъпка, който нашите читатели ще могат да използват. Ето го и него: F5INV

Повече информация за билети, лектори и програма на конференцията можете да научите, като кликнете тук: https://f5.digitalpro.bg/

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГИ & ТЕХНОЛОГИИ

Netflix ще екранизира една от най-популярните романтични книги в момента
Книги & технологии26 МАРТ 2022

Netflix ще екранизира една от най-популярните романтични книги в момента

"Скандалният живот на Евелин Хюго" се превръща в сериал

15 от най-красивите цитати за пролетта
Книги & технологии20 МАРТ 2022

15 от най-красивите цитати за пролетта

"Фантазията е вечна пролет"

Да отпразнуваме началото на лятото с красиви цитати
Книги & технологии28 ФЕВРУАРИ 2022

10 от най-силните цитати за мира

"Мирът започва с усмивка."

Астрид Линдгрен и Пипи Дългото чорапче в 10 цитата
Книги & технологии28 ЯНУАРИ 2022

Астрид Линдгрен и Пипи Дългото чорапче в 10 цитата

20 години, откакто най-популярната писателка на детски книги я няма