Летни коктейли според зодията

Пикантна Маргарита за Скорпиона, кокосова наслада за Девите!

Безстрашните и независими Овни непрекъснато търсят приключения. Специфичният коктейл Мескал Мартинес е подходящ за тях, тъй като обединява смелия вкус на опушена текила със свежестта на портокала.

Като земен знак Телецът е лоялен към класиката, което не значи, че не може да се наслади на новостите. Обичащите стабилността представители на знака ще се влюбят в този коктейл, в който розето играе главна роля.

Любопитните Близнаци винаги попадат в двете крайности и това важи и за вкусовете им за коктейли. Топлият вкус на джина тук е съчетан с лек пикантен вкус и свежа круша, което обединява желанието им за изискано, но и модерно питие.

Емоционалните Раци оценяват всичко, което е приготвено с любов. Коктейлите, създадени с много въображение, са достатъчни, за да го прелъстите. Комбинацията от бърбън, малиново пюре и малко сода пък е перфектната лятна комбинация.

Лъвовете обичат драмата! Винаги са в центъра на всяко парти и никога няма да се поколебаят да изпробват най-екстравагантния коктейл, който заведението предлага. Този коктейл съчетава меден бърбън, люта чушка и малко цитрус, и със сигурност ще е предизвикателство за тях!

Изисканите Деви оценяват всеки нов прочит на класически коктейл. А какво би било по-подходящо за тях от тази маргарига? Приготвен с кокосово мляко и текила бланко, този коктейл е точно толкова вкусен, колкото звучи.

Везните имат нужда да разпускат. Те са привлечени до еднаква степен от топлите, земни вкусове и всичко интересно. За натовереният им социален живот е подходящ този коктейл, който балансира пикантен бърбън, кафе и малко портокал за цвят.

Скорпионът е воден знак, привлечен от всичко мрачно, мистериозно и изкушаващо. Този страстен микс от грейпфрут, чили и класическа маргарита ще ги провокира и заинтригува.

Този знак, който обожава свободата и пътешествията, е непоправим оптимист по душа. Интригуващият и динамичен коктейл Боровинкова комбуча е перфектно „приключение в чаша“ – точно за тях.

Амбициозните и търпеливи Козирози знаят как да оценят класиката. Свежите дървесни тонове ги привличат, затова този микс от скоч, грейпфрут и сол за тях е достатъчно консервативен, но и с модерен прочит.

Любопитните и независими Водолеи предпочитат интересните коктейли с неочаквани добавки. Любовта им към всично иновативно и оригинално превръща коктейла от ром, череша и грейпфрут в истинско лятно съкровище.

Романтичните Риби са истински артисти по душа. Чувствената им натура често ги подтиква да идеализират собствените си фантазии. Този коктейл съчетава сироп от боровинка и шампанско и несъмнено ще им „проговори“ с нежната си чувственост.

“Реалността е илюзия, породена от липсата на алкохол,” е казал някога Ърнест Хемингуей. Кои сме ние, че да спорим с него?

Ако оставим шегата настрана, чистосърдечно си признаваме, че за нас летният релакс и разхлаждащата алкохолна напитка вървят ръка за ръка. Има нещо много специално в това да завършим горещите дни с чаша апетитен коктейл в ръка и никога не пропускаме случай да си забъркаме такъв и у дома.

Летен trend report за всяка зодия

Петъчният “Happy Hour” този път посвещаваме на коктейли, вдъхновени от характеристиките на различните зодии. Дали ще си ги приготвите вкъщи или ще преговаряте с някой барман да ви спретне подобно питие оставяме на вас. А ние отиваме да изпием по един за собствения ни знак, за асцендента, за знака на половинката…

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.