Звезди : Звезден стил : Beauty : Коса16 ФЕВРУАРИ 2018

Защо Алекса Чънг мие косата си всеки ден

И каква е тайната на небрежните вълни, с които сме свикнали да я свързваме?

"Мия косата си всеки ден, защото не мога да се събудя, ако не я пъхна под душа! В ежедневието си не я стилизирам много. Често пъти я изчаквам да изсъхне, връзвам я на кок и отивам на работа. След час-два я пускам."

"L’Oréal Pro Fiber е моята тайна. Серията буквално трансформира косата ми! Използвам варианта Recreate, който е за обем и прави косата много бляскава. Знам, че един вид съм задължена да ви го кажа, но наистина всичките ми приятели ми казват колко добре изглежда косата ми."

"Според мен една от причините, поради която L’Oréal ме избраха за тяхно лице, е че всъщност не правя много с косата си. Не използвам куп продукти. Понякога се доверявам на сух шампоан, а ако краищата ми са прекалено сухи нанасям олио."

"Никога не съм правила нещо лудо с косата си. Не я обръснах, не я боядисах розова, макар че понякога се изкушавам. Когато бях малка исках руса коса, затова залепих ленти жълто тиксо върху нея. После ми се наложи да я подстрижа!"

"Обикновено подстригвам косата си при Джордж Нортууд в Лондон. Единственото ми желание е да не я съсипе! Но всъщност никога не ми се налага да го казвам, просто защото му се доверявам всеки път."

"Обикновено я подстригвам в стил "bob" до раменете. После изчаквам да порасне и я подстригвам отново до същата дължина. Понякога си правя и бретон."

"Все още не съм разбрала коя е прическата, която ми пасва най-добре. Затова и често я променям!"

"Коя е най-великата прическа? Според мен това е червената къса коса на Дейвид Боуи!"

Ако трябва да опише стила си с три думи, Алекса Чънг би казала: “Класически, котешки, истински.”

Британската стилна икона се е превърнала в идол за модния свят заради своя непринуден подход към визията си, в това число и прическата. Чънг винаги изглежда сякаш не се старае прекалено по отношение на облеклото си, а косата й бихме определили като “перфектно небрежна” в най-добрия смисъл!

Алекса е въплъщава в себе си микс от лондонски стил и парижански шик. Често можем да я видим с коса, изсушена и оформена с обем и подвити краища. Или пък с едри вълни, постигнати, както самата тя споделя, докато гривата й е прибрана в нисък кок. Именно фактът, че Чънг не прави много за косата си в ежедневието, освен да я подхранва и често да посещава любимия си фризьор, кара L’Oréal Professionnel да я изберат за новото си рекламно лице.

Ето кои са нейните тайни за здрава и красива коса: 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.