Beauty : Грим16 МАЙ 2020

Лесни идеи за летен грим от любимите ни топмодели

Даутцен, Елза, Адриана и Джоан са вдъхновението, което ни трябва, за да създадем страхотни макиаж визии още сега!

Лятото често е най-суетният месец. През горещите дни искаме да сме красиви и атрактивни точно като най-красивите топмодели, които следваме с интерес.

Е, най-вероятно трудно ще постигнем тяхната страхотна физическа форма, но пък можем да следваме препоръките им за летен грим. Трябват ни няколко продукта и добро настроение.

Сините сенки за очи на Елза

Лесни идеи за летен грим от любимите ни топмодели

Извънземно красивата Елза Хоск е жена, която със сигурност може да си позволи да носи сини сенки за очи. Макиаж майсторите обаче твърдят, че с морския цвят могат да експериментират и брюнетките и червенокосите.

Съвет: Набавете си база за сенки. Така ще минимизирате шанса сенките ви да се съберат в сгъвката на клепача. Основата за сенки дава шанс на цвета да изглежда много по-наситен и красив и да се задържи в пъти по-дълго върху очите ни. 

Модерното червено според Адриана

Красавицата често залага на бюти класиката. Червеното червило е абсолютният символ на женствеността и предизвикателното присъствие. В случая Адриана е заложила на нюанс на червеното, който съдържа в себе си и така актуалното оранжево.

Съвет: Нанасяйте червилото с тънка четка. Така ще успеете да бъдете наистина прецизни и ще постигнете резултат, който да направи впечатление на всички наоколо. 

Силно подчертаните очи на Джоан

View this post on Instagram

Buenos Días mi Gente Preciosa! 🌷

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Шоколадовата хубавица често се разхожда из улиците на световните модни столици без грим. Тя може да се похвали с изключително изразителни черти на лицето,  а за да ги подчертае допълнително тя залага на тъмен грим върху очите, а и под тях. Да, Джоан впечатлява с идеята да използва тъмни сенки и под долния клепач. Тази визия със сигурност не е за ежедневна употреба, но е страхотна идея за парти вечер. Дано скоро имаме и такива!

Съвет: През лятото използвайте водоустойчиви продукти за очи. Така няма да се притеснявате от влагата, която неизменно ни следва през горещите дни. Също така избягвайте да слагате изкуствени мигли. Тъмният грим около очите не значи очи натоварени със безброй продукти по тях. 

Очната линия на Даутцен

View this post on Instagram

Nineties vibe

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Любимата блондинка често избира очната линия като основен грим елемент. При Даутцен обаче се забелязва всякаква липса на друг силен грим и точно в това се крие силата на този макиаж. Подберете правилния продукт, може да изберете очна линия в цвят различен от черното, и не нанасяйте почти никакъв друг грим. Така очите ще са нежен акцент, без да са твърде предизвикателни.

Съвет: Най-важното условие очната линия да ви стои добре е да я нанесете спрямо формата на вашите очи. Преценете внимателно каква линия би ви седяла добре и рисувайте внимателно. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Гримьорите, които трябва да последваме още сега
Грим28 ОКТОМВРИ 2022

Гримьорите, които трябва да последваме още сега

Ако веждите на Бела Хадид и устните на Хейли Бийбър вече са олицетворение на модните трендове, то това е благодарение на тези фантастични професионалисти.

Кейт Мос с прекрасен коледен грим
Грим28 ОКТОМВРИ 2022

Кейт Мос с прекрасен коледен грим

Никога не е твърде рано да помислим за празничен парти грим.

Inspo за есенни устни според знаменитостите
Грим19 СЕПТЕМВРИ 2022

Inspo за есенни устни според знаменитостите

Днес ще ви споделим всичко, което трябва да знаете, за да не бъдете хванати неподготвени за новия есенен сезон.

Червилото, което всички звезди носят в момента
Грим17 МАРТ 2022

Червилото, което всички звезди носят в момента

Не, не е червено червило