Ежедневният грим ритуал на Оливия Уайлд

Актрисата не използва четки и се приготвя за по-малко от 10 минути

“Майка съм, имам работа, мързелива съм!” Така Оливия Уайлд отговаря на въпроса защо има изкуствени мигли.

Актрисата споделя своя сутрешен грим ритуал пред списание VOGUE. Оливия заснема кратко видео в собствената си баня, в което демонстрира как се приготвя всяка сутрин. “Накарахте ме да се чувствам като истинска Кардашиян,” шегува се актрисата. “В сайта можете да откриете много по-полезни грим уроци с истински жени, които всъщност знаят как да се гримират.”

Харесваме чувството за самоирония на Уайлд, но все пак сме на мнение, че от нея също има какво да научим. Така например, преди да нанесе какъвто и да било друг продукт, актрисата започва със спрей за лице. Тя залага на True Botanicals, който съдържа много полезни съставки, проникващи директно в кожата. След него нанася олио за лице на същия бранд, което действа и като овлажнител.

Звездите, които не ползват услугите на гримьор

Оливия не използва фон дьо тен, а само коректор, а след това минава на веждите. “Както много хора през 90-те и аз исках да имам веждите на Кейт Мос. Оскубах ги, а те не пораснаха отново,” споделя актрисата, докато попълва своите с молив.

Както вече разбрахме, тя е заложила на изкуствени мигли и пропуска спиралата. За сметка на това нанася малко очна линия, за да постигне “френски шик”.

Хайлайтър и руж нанася с пръстите си, а от ружа слага и върху устните. “Не използвам четки, само пръстите си. Защото са навсякъде с мен!”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Гримьорите, които трябва да последваме още сега
Грим28 ОКТОМВРИ 2022

Гримьорите, които трябва да последваме още сега

Ако веждите на Бела Хадид и устните на Хейли Бийбър вече са олицетворение на модните трендове, то това е благодарение на тези фантастични професионалисти.

Кейт Мос с прекрасен коледен грим
Грим28 ОКТОМВРИ 2022

Кейт Мос с прекрасен коледен грим

Никога не е твърде рано да помислим за празничен парти грим.

Inspo за есенни устни според знаменитостите
Грим19 СЕПТЕМВРИ 2022

Inspo за есенни устни според знаменитостите

Днес ще ви споделим всичко, което трябва да знаете, за да не бъдете хванати неподготвени за новия есенен сезон.

Червилото, което всички звезди носят в момента
Грим17 МАРТ 2022

Червилото, което всички звезди носят в момента

Не, не е червено червило