Beauty : Beauty продукти30 СЕПТЕМВРИ 2016

“Живей красиво!” с AVON и Кензо Такада

Парфюмът направи своята премиера в България

След великолепната европейска премиера във Варшава на новите два парфюма AVON Life, създадени от Кензо Такада, AVON представиха и на местна почва и пред отбрана българска публика колаборацията на AVON с дизайнера на аромати и дрехи Кензо Такада.

Омайваща украса ни потопи в света на въображението на известния японец, лично участвал в сътворяването на уханията, както и самите им флакони.

Той лично е проектирал интересната капачка на дамската бутилка, изобразяваща виолетка – символът на семейството му. Невероятният усет и богат опит на твореца са превърнали в реалност желанието му да създаде аромат, с който жените и мъжете във всяка част на света да могат да се идентицифират. Дамският, както и мъжкият парфюм, са цялостно отражение на дългогодишната креативност и заразяваща енергия на г-н Такада. Те пълноценно отразяват неговата философия, събрана само в две думи – “Живей красиво!”. Ароматите, по негови думи, носят красота и позитивност и са изпълнени с великолепието на природния свят.

avon life 4 avon life 5

Приветливият Кензо Такада по време на европейското официално представяне на съвместната колаборация с AVON

От кухнята на AVON научихме, че дамският парфюм грабва вниманието още от разкриващите го освежаващи нотки на водна лилия и червена ябълка, които преливат в цветното сърце от виолетки, венчелистчета, бял божур и сакура. За финал остава полъхът на божествен ирис и пачули. За перфектно допълнение мъжкият аромат се експлодира от пръски кипарис, хвойна и черен пипер. Сърцевината му е обагрена от виолетовите листчета – разпознавателен знак и за двете ухания.

avon life 3

Представител на GRAZIA България, Мария Комитова, имаше възможността да се срещне по време на европейската премиера със световния дизайнер на парфюми и дрехи и за лично интервю 

Новите продукти вече могат да бъдат поръчани на www.avon.bg, а при поръчка на мъжки и женски аромат на стойност 100 лв., използвайте промокод LIFE и ще получите червило LUXE като подарък.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Топ 5 марки за красота, собственост на знаменитости
Beauty продукти10 ЮЛИ 2022

Топ 5 марки за красота, собственост на знаменитости

От Fenty до Flower, нашият обзор представя знаменитостите, които са допринесли както за качеството, така и с експертния си опит на пазара.

Балсамът за устни, който измести червеното червило
Beauty продукти25 ДЕКЕМВРИ 2021

Балсамът за устни, който измести червеното червило

Известният Black Honey балсам на Clinique е най-големият хит през 2021

Продуктите за кожа, от които един мъж се нуждае
Beauty продукти12 НОЕМВРИ 2021

Продуктите за кожа, от които един мъж се нуждае

Ако искате силното рамо до вас да присъства освен с всичко друго и с поддържан външен вид, покажете му тези продукти

Бюджетните бюти продукти и тазгодишната Met Gala
Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2021

Бюджетните бюти продукти и тазгодишната Met Gala

Maybeline и TREsemmé бяха сред брандовете, отговорни за грима и прическите на Met Gala 2021.