Какво е най-новото за безупречна кожа и бели зъби?

Аксис България представи своите хитови продукти

С годините всички се интересуваме все повече как да запазим свежестта и младостта на кожата си, както и бялата си усмивка, с която да впечатляваме околните. А как бихме могли да успеем без помощта на козметиката!

Актрисите Лили Маравиля, Илиана Лазарова и Ани Михайлова бяха силно впечатлени от швейцарските биодермални филъри APRILINE на SUISSELLE. Интерес предизвика у тях и най-иновативния метод за избелване на зъби PURE на AXIS SWITZERLAND

На специална презентация Аксис България представи своите хитови продукти – био дермалните филъри APRILINE на SUISSELLE и избелващите системи за зъби PURE на AXIS SWITZERLAND. Продуктите притежават сертификати за най-високо качество и клинична история.

Какво е най-новото за безупречна кожа и бели зъби?

Новата генерация био дермални филъри с патентованата технология A.P.R.I. е разработена след петдесетгодишни изследвания на хиалуроновата киселина, което осигурява надеждно стабилизиране и чистота на продуктите. Всички процеси се осъществяват без допълнителни химически реактиви, като киселини или основи, което гарантира абсолютна безопасност на био продуктите APRILINE на SUISSELLE.

Иновативните швейцарски продукти съдържат еднофазен гел със 100% ефективно омрежване на хиалуроновата киселина, благодарение на уникалната нова A.P.R.I. технология. Това революционно изследване и развитие в областта на синтезирането на мрежово свързани соли на хиалуроновата киселина в силно концентриран воден разтвор е довело до създаването на патентована иновативна продуктова линия APRILINE на SUISSELLE.

Какво е най-новото за безупречна кожа и бели зъби?

Всички тези предимства регенерират клетките в дълбочина като мощен стимулатор на производството на колаген. Био филърите са създадени за употреба от професионалисти за подмладяване на кожата с минимално инвазивни процедури, комфортно запълване на бръчки, коригиране на белези, увеличаване на еластичността на кожата, възстановяване на обема. Продуктите на APRILINE на SUISSELLE са интелигентно адаптирани към кожата. Резултатът от тях е безупречен и дълготраен – 10-12 месеца.

Последна иновация в избелването на зъби е швейцарската избелваща система PURE на AXIS SWITZERLAND, разработена от едни от най-добрите специалисти в света. Иновативният продукт дава професионални резултати, без да причинява болка дори при хората с по-висока чувствителност и не носи риск за здравето на зъбите.

Избелващите агенти на иновативната система PURE не разрушават по никакъв начин зъбния емайл, а само извличат органичните оцветители от емайла и дентина. Методът не нарушава структурата на зъба, особено ако се спазват инструкциите на специалистите.

Какво е най-новото за безупречна кожа и бели зъби?

Актрисите Лили Маравиля, Илиана Лазарова и Ани Михайлова бяха силно впечатлени от качеството на продуктите. Те споделиха, че красивата усмивка и сияйната кожа са изключително важни за качеството на живот. „Със сигурност те също играят роля и за успеха в нашата професия“, коментираха актрисите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY ПРОДУКТИ

Топ 5 марки за красота, собственост на знаменитости
Beauty продукти10 ЮЛИ 2022

Топ 5 марки за красота, собственост на знаменитости

От Fenty до Flower, нашият обзор представя знаменитостите, които са допринесли както за качеството, така и с експертния си опит на пазара.

Балсамът за устни, който измести червеното червило
Beauty продукти25 ДЕКЕМВРИ 2021

Балсамът за устни, който измести червеното червило

Известният Black Honey балсам на Clinique е най-големият хит през 2021

Продуктите за кожа, от които един мъж се нуждае
Beauty продукти12 НОЕМВРИ 2021

Продуктите за кожа, от които един мъж се нуждае

Ако искате силното рамо до вас да присъства освен с всичко друго и с поддържан външен вид, покажете му тези продукти

Бюджетните бюти продукти и тазгодишната Met Gala
Beauty продукти16 СЕПТЕМВРИ 2021

Бюджетните бюти продукти и тазгодишната Met Gala

Maybeline и TREsemmé бяха сред брандовете, отговорни за грима и прическите на Met Gala 2021.