Астро Мания : Зодии23 ОКТОМВРИ 2012

Везни – Характеристиките на знака

Въздушен знак, импулсивен, управляван от планетата Венера. Думите, които го характеризират са: хармония, красота, мир.

Общи характеристики

Въздушен знак, импулсивен, управляван от планетата Венера. Думите, които го характеризират са: хармония, красота, мир. Скептични са, спонтанни, чувствителни, отворени към сътрудничество, скромни, романтични, имат нужда от компания и окуражаване. Мразят насилието и несправедливостта и трудно отказват, защото се притесняват от реакцията на околните. Имат много таланти, обличат се стилно и обичат да се занимават с декорация на дома и работното място. Понякога не разбират проблемите на околните, защото са фокусирани върху положителното в живота.

Социален живот

Имат безупречно поведение в обществото, нежни са, комуникативни и изпълнени с ентусиазъм. Имат много приятели и познати. Държат много на одобрението от страна на околните и правят всичко възможно да не разочароват другите. Уважават елегатността като качество, търсят компанията на весели хора и избягват егоистите и тези, които правят сцени на ревност. Дори когато са омъжени/женени по любов, продължават да се търсят свободата и независимостта.

Кариера

На работното място търсят хармония в отношенията с колегите, весели са, общителни и отворени за сътрудничество. Обикновено избират да се развиват в сферата на изкуството, духовното или управляват собствен бизнес. Често купуват неща, които в последствие се оказват безполезни.

Хоби

Обичат да флиртуват, да се забавляват и да се занимават с дейности свързани с поддържане на хубав външен вид.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...