Астро Мания : Зодии14 АПРИЛ 2021

Стереотипите и истините за зодиите

Някои зодии се славят с негативна репутация, но каква е истината за тях всъщност?

Близнаците не са злобните лицемери, които ги описват, а Стрелците никак не са глуповатите особняци, за които ги мислят всички.

Овен

Смятани са за груби и егоистични, докато в реалност са щедри и услужливи за тези, които истински заслужават тяхното добро отношение.

Телец

Алчни и лениви – така хората смятат, че изглежда един типичен Телец, когато те всъщност са едни от най-амбициозните хора, които можете да срещнете.

Близнаци

За тях стереотипите са най-много – глуповати, двулични и неверни партньори. Но в действителност те са много предани на близките си, а двойственият им характер им помага да трупат повече знания и често са най-интелигентните в стаята.

Стереотипите и истините за зодиите

Рак

За тях вероятно сте чували, че са царете на оплакванията, а по характер са слаби и мекушави. Малко знаят обаче, че точно защото са по-емоционални от другите, това ги прави по-силни от всички хора.

Лъв

Прекалено уверени и вечно търсещи внимание – типичният Лъв според стереотипите. Често обаче те се борят с ниско самочувствие и търсят подкрепа от близките си, затова са и сред най-преданите приятели в зодиака.

Този художник изобрази красотата на зодиите с впечатляващи модели рокли

Дева

Ако вярваме на стереотипите, ще сметнем Девите за високомерни двуличници, които смятат, че са по-добри от всички. В действителност те са верни приятели, с които никога няма да срещнете скучен момент.

Везни

Смятани са скучновати и вечно търсещи одобрението на другите, когато всъщност просто са срамежливи, но много обичливи.

Скорпион

Коварни и манипулативни личности, които единствено се интересуват от другите, ако става дума за секс – така повечето хора виждат Скорпионите, които в реалност крият голяма любов към живота и близките си.

Стереотипите и истините за зодиите

Стрелец

Всички знаят, че те са добри в отношенията с хората, но повечето ги виждат като малко щури и странни, но ако ги опознаете, ще видите колко земни натури са те.

Козирог

Смятани са за скучни песимисти и работохолици, но в действителност са силно емоционални и любвеобилни, а щом се отпуснат около близките си стават душата на компанията.

Важните уроци за живота, които всяка зодия трябва да научи

Водолей

Именувани за черните овце на зодиака, за тях се смята, че са странни и студени, когато всъщност нарочно пазят чувствата си скрити от страх да бъдат наранени.

Риби

Всички си мислят, че знаят всичко за емоционалните Риби, докато те тайно пазят много за себе си, с цел да се предпазят от предателите.

Какво кара един мъж да остане в дълга връзка според зодията му

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка