Астро Мания : Зодии21 МАРТ 2017

Секс на открито за всяка зодия

Близнаците и Стрелците да се отдадат на ласки на брега на морето

Когато нещата в спалнята станат скучни, е време да опитате нещо ново и вълнуващо.

Вероятно публичният секс е бил тема табу за вас дълго време, но сега сте склонни да бъдете по-смели в желанието си за нови приключения. А може и да сте сред хората, които харесват публичния секс, защото мисълта, че някой може да ви хване, е изключително вълнуваща и възбуждаща.

Какъвто и да е случаят, на първо място трябва да сте изключително внимателни, когато предприемате подобни авантюри навън. Защото на теория може и да звучи като чудесна идея, която на практика е доста сложна за реализация. На първо място трябва да подберете място, където няма да се натъкнете на случайни минувачи, както и да избегнете всякакви случайни записи от камери за наблюдение. След това може да погледнете към вашия зодиакален знак!

Ето кое е идеалното място за вас според астрологията:

Секс на открито за всяка зодия

Овен
Представителите на зодия Овен обичат приключенията и са винаги готови да опитват нови неща. Перфектното място за тях е покрива, където с партньора си ще намерят уединение.

Телец
Телците обичат чувствения секс. Идеалното място за тях е хамакът, където ще бъдат притиснати до партньора си и по този начин най-добре ще усетят близостта му.

Близнаци
Перфектното място за Близнаците за публичен секс е на брегът на морето. За предпочитане е това да се случи през нощта, когато никой не е наоколо.

Рак
Раците предпочитат секса у дома, но когато се осмелят на нещо по-рисковано, то най-добре е да изберат закрит басейн – хем безопасно, хем нещо ново и авантюристично.

Лъв
Лъвове са по-капризни и биха правили секс на открито, единствено ако времето им допада. Най-доброто място е в колата. През нощта, разбира се, защото тогава има по-малък шанс да бъдат хванати.

Дева
Девите обичат да са на открито и перфектната локация за тях е в парка. Те обаче ще трябва да се спрат на по-уединено място, което да е далеч от пътеките, по които минават всички.

Везни
Най-доброто място за секс при Везните е в задния двор, който хем е нещо познато и сигурно, хем е на открито и ще бъде достатъчна авантюра за тях.

Секс на открито за всяка зодия

Скорпион
Скорпионите са много страстни и живеят за това да опитват нови неща. Тази зодия ще се наслади най-много на секс в лодка. Тръпката, че са на открито ще се направи опита им незабравим.

Стрелец
Стрелец обичат да пътуват и най-добре се чувстват на открито. Те ще изпитат най-голямо удоволствие, ако са на някой обществен паркинг или на плажа. За тях важна е тръпката.

Козирог
Ако Козирозите искат да опитат нещо ново, може пробват секс в офиса. Разбира се, това не е нещо, заради което трябва да рискуват работата си. Но пък ще изпитат най-голямо удоволствие.

Водолей
Един Водолей обича да се забавлява. Ако поиска да опита нещо ново и авантюристично, то киносалонът е точното място. Просто ще трябва да се уверят, че няма никой наоколо.

Риби
Рибите най-много ще се насладят на секса между лавиците на някоя библиотека. Тази зодия обичам да чете и нищо не би било по-романтично да е заобиколена от тях, докато прави нещо палаво.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...