Астро Мания : Зодии25 МАРТ 2020

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Ето отговорът защо дамите Овен и Лъв ще ви впечатлят от пръв поглед

ОВЕН - Те изглеждат толкова уверени в това, което правят, че няма как някой мъж да остане безразличен. Дори да имат някакви вътрешни съмнения, никой няма да разбере за тях. Те са изключителни партньори заради способността си да бъдат изключително различни, вълнуващи и винаги готови за приключения.

ТЕЛЕЦ - Никога не позволяват някой да се качи на главата им и именно в това се крие чара им. Те държат на уважението и няма да подминат с лека ръка обидата. Едновременно с това са изключително сърдечни и тези, които са спечелили място в сърцето им, са сред най-големите щастливци.

БЛИЗНАЦИ - Жените Близнаци не само не се срамуват от своите особености, но и се гордеят с тях. Не се страхуват да признаят, когато грешат, защото променят мнението си почти непрекъснато. Изключително освободени са и могат да говорят за всичко. Те са толкова интересни, че можеш с часове да говориш на различни теми с тях.

РАК - Изключително миролюбиви и чувствителни, те привличат с харизмата, която излъчват. Романтици, привлечени от литературата и изкуството, те ще ви пренесат в един различен свят. Придирчиви са към света около тях и подбират внимателно всичко – виното за вечерята, мебелите у дома, музиката, филмите...

ЛЪВ - Ако някоя дама ви привлече от пръв поглед, има голяма вероятност да е Лъв. Представителите на тази зодия са изключително харизматични и открояващи се сред тълпата. Тя винаги е заобиколен от много приятели, тя е човекът, който забавлява всички и създава най-добрите спомени.

ДЕВА - Жените Деви карат околните неусетно да се превърнат в по-добри личности и именно това привлича най-много. Те умеят да ни покажат хубавата страна на живота, без много драми и в пълна хармония с всичко. Те са онези приятели и партньори, за които нашите родители мечтаят да имаме.

ВЕЗНИ - Дамите от този знак са най-добрите слушатели сред всички зодии. Те са тези, на чието рамо можем да поплачем, когато ни е тежко и да ни дадат най-добрия и обективен съвет. Те са идеалните партньори, които ще ни помогнат да се измъкнем от всяка ситуация.

СКОРПИОН - Привличат с опияняващата сила, която излъчват с визията си. Те са превърнали мултитаскинга в изкуство и с охота следваме техния пример. Скорпионите са тези, които успяват да изградят успешна кариера, докато едновременно с това имат и страхотно семейство.

СТРЕЛЕЦ - Успяват да привлекат всеки със своята непринуденост и свободата, която излъчват. Дали ще са с клин, вързана коса и без капка грим, те не се вълнуват от това, а увереността им успява да впечатли всеки. С лекота успяват да скъсят дистанцията с всеки и не е трудно човек да се влюби в тях.

КОЗИРОГ - Никой не може да води разговори, както един Козирог. Ако е в настроение за клюки, могат да пленят всеки, тъй като никога в живота си няма да са срещали по-сладкодумен събеседник от тях. Понякога обаче са доста осъдителни и непримирими, но това е нещото, с което успяват приятно да изненадат някого.

ВОДОЛЕЙ - Дамите Водолеи са едни от най-магнетичните личности на Зодиака. Те са изключително открити и готови за нови преживявания. Начинът им на мислене ще ви очарова. Те са оригинални и интересни и постоянно ще ви предлагат нови приключения, които ще приемете като част от собствените си интереси.

РИБИ - Жените Риби привличат мъжете със своята нежна страна, със сигурността и безусловната любов, която само те могат да предложат. Представителите на тази зодия са изключително чувствителни и любящи, ежедневно полагат грижа както за своя партньор и отношенията им, така и за близките си. Не проявяват особени претенции или драми и правят живота по-лек.

Всяка една жена притежава свое собствено очарование, но с какво успява да плени съзнанието на мъжете?

Дали ще е вашата увереност, или пък невинното ви излъчване, дали ще е чувството ви за хумор, или начина, по който успявате да се справите с всичко – всеки има определени качества, които привличат като магнит противоположния пол. Научете кое е вашето тайно оръжие според зодията в галерията.

Още за зодиите:
Зодията, от която по-добре да бягате като от огън

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка