Перфектната сватба за всяка зодия

Всичко зависи от съдбата (повече, отколкото подозирате)

Дали ще заложите на изумителна украса (Полет с балон, желаещи?) или нестандартно място за церемонията (Сватба в музея на изкуствата? Разбира се!), изборът ви клони към модерен и креативен привкус. Искате да създадете трайни спомени и преживявания на гостите си, които са различни от всяка друга сватба, която са посещавали.

Изисканата храна и вино са нагоре в списъка с приоритети, и най-комфортно ще се чувствате да изречете своето „Да!“ в обстановката на изискан хотел. Знаем, че ви изкушава идеята за церемония на открито, но сте твърде практична, за да позволите най-важния ден в живота ви да зависи от прищявките на времето. И като един истински телец внасяте природата на закрито (с помощта на дървени елементи и тонове естествена светлина) и миксирайки текстури, десени и цветове.

Тъй като си падате по големи, социални събития, които не са твърде пренаселени, фокуса ще падне върху популярна музикална банда или известен DJ, огромен дансинг и хиляди снимки. Обожавате цветовете и отдавате внимание на детайлите, затова ще изберете всичко, което създава оживена атмосфера.

Ракът е сантиментален знак с безспорно изтънчен вкус, и неминуемо сватбата ви ще представлява интимна церемония в компанията на най-близките ви хора, в двора на родителите ви или в църквата, която сте посещавали като дете. Детайлите в обстановката са класически и романтични, които будят чувства на носталгия и емоционална близост. Цветовата гама е съставена от светлосиньо, розово и бели цветя – вечен стил, неподвластен на времето.

Докато лъвът иска всички погледи да са приковани в него, той държи на класата и стила. Сватба в стил стар холивудски блясък, с множество драматични щрихи в силни цветове. Ключовата дума тук е “лукс“, и всеки един детайл я подчертава – от мястото на церемонията (исторически хотел или стар театър) до специално подбрания списък с гости и висок клас храна.

Перфекционист във всеки аспект на думата, вашата идеална сватба ще бъде планирана от А до Я. Но докато държите на best of the best, това не би ви попречило да изберете скромен и красив начин, по който да отпразнувате сватбата си, с помощта на много лични елементи и изкусителна елегантност.

Сватбата на една везна е класическа романтика от приказките. Огромни флорални акценти, пастелни тонове и светлина от запалени свещи. Мястото кореспондира в пълна хармония – украсен огромен двор или на брега на морето.

Скорпионът се жени така, че всички да узнаят! Със силно развитият си нюх за детайли, навсякъде ще преобладават силните цветове, съблазнителни детайли и дори залез. Всичко това обаче е ситуирано далеч от всякакви клишета.

Вие сте пътешественик по душа, и ще се постараете сватбата ви да напомня на любимите ви места по света, отразени в детайлите на декора. Обстановката ще е непретенциозна с отворен бар, бюфетно меню и DJ, който изпълнява желания. За пореден път залагате на удобството и избирате рокля и обувки, в които можете да се движите спокойно.

Тази зодия обича традиционната сватбена атмосфера с привкус на неостаряваща класа и елегантност. Семейни винтидж елементи допълват изтънчения декор, а мястото е стар, луксозен хотел или винарна.

Водолеите са свободни души, които се реят наоколо, необременени от правила и традиции. Затова всичко във вашата сватба е възможно - от специални и изненадващи места, екзотични цветя и винтидж детайли. Едно е сигурно - роклята ще е всичко друго, но не и класическа.

Жената риби е романтична булка, с много сантиментални детайли и ясна мисъл, вложена във всичко. Интимна сватба, споделена само с най-близките хора, тонове свежи цветя и феерична приказна рокля. Холивудски романс!

Да, зодията ви предопределя дори и това!

Що се отнася до сватби, какво предпочитате: скромните и интимни церемонии или целият хайлайф на града да присъства? Емблематична и бляскава атмосфера, или нежност и минимализъм? Дълга или къса рокля?

Не е нужно да решавате каквото и да било, защото Зодиака тълкува перфектно скритите ви желания и показва какво ще предпочетете, когато дойде Големият ден!

 

 

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка