Астро Мания : Зодии15 НОЕМВРИ 2018

Овен, Телец и още две зодии, които не понасят да са сами

Щастливи са само във връзка

Хората от тези четири зодии много трудно постигат щастието, когато нямат човек до себе си.

За тях партньорството е толкова важно, че ако са необвързани, са или постоянно изнервени, или потиснати. Ето кои зодии не могат да живеят без любов.

ОВЕН
Изненадани сте, нали? Овните са известни с независимия си характер. И действително те никак обичат някой да ги командва. Но и не обичат да са сами. Колкото и самоуверени да са, признанието на любимият човек е онова, което ги допълва и ги прави истински щастливи. Имат нужда да ги поставят на първо място, да ги виждат като герои и да им се възхищават. Затова щастието им никога не е пълно, ако не са влюбени.

ТЕЛЕЦ
Представата на Телеца за собствената му себестойност като човек е тясно свързана с това да се нуждаят от него. Хората от тази зодия имат потребност да подкрепят, обгрижват и направляват. Те са истински традиционалисти, за които щастието задължително минава през стабилна връзка и уютен дом. Без това те живеят с мъчителното чувство, че животът им е празно лутане.

ВЕЗНИ
Това е знакът на партньорствата, който управлява седми дом, дома на брака. Везните са “проектирани” да бъдат част от двойка. Прекрасни партньори са, защото в природата им е заложено да ухажват, очароват и обгрижват, а това да направят компромис не им тежи. Когато са сами, те лесно се отчайват. Същото е и когато са в двойка, но усетят, че партньорът им ги приема за даденост и повече взема, отколкото дава. Тогава могат много да ви изненадат, защото стават отмъстителни.

РАК
Хората от тази зодия имат излишък от емоционална енергия. Ако нямат половинка, задължително трябва да канализират тази енергия другаде и обикновено се вкопчват в децата, в приятелите или в роднините си, като рискуват да станат много досадни. Имат огромна нужда да се грижат за някого, но и да бъдат обгрижвани. Самотните Раци обикновено са още по-затворени от обикновено, склонни към депресия и към озлобление.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...