Астро Мания : Зодии04 НОЕМВРИ 2021

Новолуние в Скорпион на 4 ноември: Болката може да лекува

Периодът може да ни поднесе кризи, но не бива да се плашим от тях или да потискаме емоциите си

Имате ли смелостта да надникнете в собствената си тъмна страна? Ако е така, то днешното Новолуние в Скорпион ще ви възнагради.

Новата Луна в силно емоционалния знак на Скорпиона носи енергията на промяната чрез криза. Много вероятно е днес да имате чувството, че шокови вълни от дълбоко стаени емоции преминават през тялото ви. Вгледайте се в тази тъмна страна от своята природа, не потискайте страховете си, не обръщайте гръб на отзвука, който травмите от миналото все още имат в съзнанието ви.

Смятан за знак на смъртта, Скорпионът се управлява от Марс и Плутон и възнаграждава онези, които не бягат от конфликтите и болката.

Новолуние в Скорпион на 4 ноември: Болката може да лекува

Емоциите, които днес изригнат във вас, могат да имат ефекта на катарзис. Чрез кризата можете да се окажете на нов, по-добър път. Можете да вземете трудно решение, за което аргументите са се трупали отдавна – например да напуснете работа или да сложите край на връзка. Ако именно това ви подсказва инстинктът, то действайте смело, колкото и да е неприятно.

Днешното Новолуние в Скорпион съвпада с директната опозиция на Луната с Уран, а това допълнително зарежда с експлозивна енергия. Не само вие сте настроени по-радикално, но и някой от обкръжението ви може да ви изненада с някакво рязко, дори враждебно действие. Бъдете готови да реагирате хладнокръвно, за да овладеете ситуацията.

Денят е подходящ да запишете мислите си на хартия, за да добият по-голяма яснота.

Силен благотворен ефект ще има и медитацията.

Предвидете си време за усамотение, в което да  помислите върху тези въпроси: Какво говорят за вас гневът и болката, които изпитвате? Какво ги причинява и най-вече какво в тази ситуация зависи от вашите действия? И готови ли сте да действате?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...