Астро Мания : Зодии26 АПРИЛ 2013

Мъжът Телец показва любовта си с жестове

Това е вашият човек за сериозна връзка, който обаче държи да контролира нещата

Не очаквайте от Телеца да ви казва, че ви обича. Той го показва. Стремящ се към стабилна връзка, Телецът показва чувствата си, лоялен е, чувствителен, но и държи да бъде водачът.

Ако се срещате с представител на зодията, не очаквайте дълги дискусии за това какво изпитва към вас, но със сигурност може да очаквате да ви поднесе цветя, да ви направи подарък и да изрази любовта си с жест. Разбира се, в обратната ситуация не очаквайте да прикрие гнева или недоволството си.
Може да бъде много упорит в отказа си да разговаря за проблемите и вместо това ще предпочете да се развика или да действа раздразнено или безразлично.

Какво да очаквате

Лоялност. Той е постоянен и лоялен в чувствата си. Може и да му отнеме време да си избере партньор, но когато го направи, може да очаквате от него 100% раздаване. Знае как да възпламени любимата си и би направил и невъзможното, за да го постигне.

Предаността и възможностите му го правят много добър баща.

Ако невинаги изглежда страстен или експресивен, не се съмнявайте, че този мъж изживява всичко много по-дълбоко, отколкото си мислите. Често много сериозни мисли се въртят в главата му, които той не споделя с хората. Възможно е да не се разкрие напълно във връзката. Може и да ви отнеме време да спечелите доверието му и да го накарате да поиска да разкрие мислите си пред вас.

Ако този мъж обещае, може да се обзаложите, че ще изпълни обещанието. На него може да се разчита, имайте му доверие.

Телецът иска да контролира нещата. Иска да знае, че се грижи за вас, което означава, че той е водачът. Като баща иска да се чувства като глава на семейството, да се допитвате до него за всички семейни решения.

Чувствен е и обича физическото удоволствие. Не е склонен обаче директно да си поиска нещата, които обича. Предложете му масаж, ще му хареса.

За какво да внимавате

Желанието му да е пръв, той да кара колата, така да се каже, може да го провокира да поеме доста строг контрол върху финансите.

Много е упорит и може да прояви доста лош нрав. Рядко се ядосва, но когато го направи най-добре бързо да го успокоите.

В началото може да изглежда срамежлив.

Не е необичайно за него да стане ревнив, но няма да стигне до степен на злонамереност. Във връзката си търси стабилност и сигурност, така че просто иска да се увери, че той е човекът, когото обожавате.

Най-важното нещо, което трябва да запомните, ако имате връзка с Телец, е, че той иска да означава нещо за вас. Ако се грижите за топлия му характер и му покажете колко важен е за вас, ще имате страхотна връзка.


Вижте как си подхожда мъжът Телец с жените от всяка зодия на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...