Астро Мания : Зодии08 АВГУСТ 2018

Мъжът Лъв и жените: добри и лоши комбинации

Винаги жаден за внимание, изискващ уважение, но и щедър

Смята се, че мъжът Лъв по принцип е добро попадение за връзка, както и за брак и деца.

Слънцето е във владение в знака на Лъва, което прави хората от тази зодия щедри, благородни и топли. Слабото им място е прословутата им жажда за внимание, за обожание. Колкото е открит, забавен и способен на големи жестове, Лъвът става друг човек, когато спрете да се отнасяте към него сякаш е центъра на Вселената. Тогава става студен и понякога жесток. Можем спокойно да наречен тази черта детинска – Лъвът не е злонамерен или отмъстителен, просто липсата на постоянно внимание моментално скапва настроението му. И това е по-силно от него.

Ако можете да предъвчете тази слабост, вашият Лъв може да бъде прекрасен и всеотдаен партньор и съпруг. Към децата пък е винаги щедър и готов да ги дарява с внимание, с напътствия и закрила. Прочетете как се разбира с жените от различните зодии:

Мъж Лъв и жена Овен:
И двамата са открити, енергични, пламенни и уверени в себе си. Връзката им ще се основава както на силно привличане, така и на искрено приятелство, което е чудесно. Единственото нещо, което Лъвът не харесва, е че жената Овен е своенравна и не й пука какво мислят за нея, докато той е твърде чувствителен на тема чуждо мнение и държи да го харесват.

Мъж Лъв и жена Телец
Жената Телец е чувствена и суетна и винаги изглежда добре, което я прави апетитен трофей за Лъва. Инатът и на двамата обаче е голям и помежду им със сигурност ще възникват дразнещи боричкания за власт. Това може да отблъсне Лъва, който държи да се знае, че вкъщи командва мъжът. Сексуално обаче имат добри шансове за синхрон.

Мъж Лъв и жена Близнаци
Страхотно привличане е първото, което тези двама души ще усетят помежду си. Жената Близнаци със своя ум и чар, както и с лекотата, с която общува и става център на внимание ще бъде обожавана от Лъва. Заедно умеят да се забавляват прекрасно. Проблем може да възникне тогава, когато дамата Близнаци си позволи да флиртува с други – Лъвът не понася подобни неща.

Мъж Лъв и жена Рак
Жената Рак няма нищо против да бъде в сянката на мъжа си, стига той да й дава стабилност и сигурност. Лъвът пък цени нейната способност да създава домашен уют. Понякога той ще се дразни от нейните мрачни емоционални състояния, а тя – от неговата жажда за внимание. Но между двама зрели души би могло да се получи чудесна симбиоза в житейски аспект.

Мъж Лъв и жена Дева
Тази комбинация може да просъществува дълго под формата на приятелство. В романтичен аспект обаче нещата изглеждат по-трудни. Скромната Дева презира перченето и й е трудно да приеме Лъва на сериозно, той пък я смята за свита, скучна и твърде догматична. Това, което ценят един в друг, е честността, която е силно характерна и за двете зодии.

Мъж Лъв и жена Везни
Прекрасна комбинация, тъй като и двамата са суетни, общителни, отворени към другите. Дамата Везни е очарована от щедростта и кавалеството на Лъва, а той е запленен от красотата, женствеността и деликатността й. Това е една класическа двойка, в която жената подкрепя мъжа си и му се възхищава, но без да го засенчва, а той се грижи всеотдайно за нея.

Мъж Лъв и жена Скорпион
Трудна работа. Привличането е налице, но между тези две зодии любовното разбирателство е въпрос на огромни усилия и на много компромиси. Лъвът – царствен, открит и с ведър характер, ще се уплаши от потайната, безкомпромисна и опасна природа на Скорпиона. Жената Скорпион пък притежава нулева толерантност към детинските номера на Лъва за привличане на внимание. За нея той е повърхностен, за него тя е злопаметна, твърдоглава и просто твърде сложна.

Мъж Лъв и жена Стрелец
Много приятни романтични или приятелски отношения, но труден брак. Жената Стрелец е очарователна за Лъва, но твърде много обича да флиртува и трудно се задържа на едно място. За Лъва обаче лоялността и традиционните роли в семейството са от първостепенна важност. С известни компромиси, между тях нещата може да се получат, но най-важното е жената Стрелец да е достатъчно узряла.

Мъж Лъв и жена Козирог
Двамата са чудесни приятели и бизнес партньори и не толкова чудесни любовници. Ценят много от качествата на другия, но не и в романтичен аспект. Сериозната и земна дама Козирог никак не е очарована от вечните усилия на Лъва да е център на вниманието. Той пък ще бъде отблъснат от нейната методичност и пестеливост и вероятно ще я сметне за студена. И двамата обаче са лоялни и биха оценили чувството за достойнство на другия.

Мъж Лъв и жена Водолей
С известни отстъпки и от двете страни, тази комбинация може да проработи. И двамата са умни и упорити, като жената Водолей няма да задушава мъжа Лъв с емоционални изблици. Той е една идея по-емоционален и може да не му достигат демонстрации на привързаност. Но пък в интелектуално отношение си подхождат.

Мъж Лъв и жена Риби
Тази нежна, суетна и подкрепяща жена е истински балсам за егото на Лъва. Привличането между тях е силно, а неговите щедри жестове много бързо ще я спечелят. На емоционално ниво обаче е възможно с времето да се разминат, освен ако той не проявява изключително търпение и не се старае да разбере сложните й, дълбоки емоции. Процесът може да се окаже изтощителен и за двамата, но не е обречена кауза!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...