Астро Мания : Зодии15 НОЕМВРИ 2012

Лъв – Характеристиките на знака

Огнен знак, стабилен и командван от Слънцето.

Основни характеристики

Огнен знак, стабилен и командван от Слънцето.

Умни, работливи, честни, много емоционални и обичащи комуникацията. Добре се разбират с останалите, мили са, винаги ентусиазирани. Обичат да впечатляват останалите, организирани са в ежедневието си и са много смели. Не умеят да прощават – ако се случи някой да ги предаде или обиди, прекъсват всякакви отношения с него. Парите за тях са част от ежедневието, никога цел.

Социален живот

Трудно задържат отношенията си с другите, защото са упорити,малко хладни и доста вманиачени на тема да се развиват непрекъснато. Имат склонност да се сприятеляват с по-малко общителни хора, застъпват се за приятелите си, когато трябва. Държат на добрия начин на живот и това ги прави малко сноби. Търсят любов и разбирателство.

Кариера

Често са лидери на работното място. Много подходящи професии за тях са: художник, декоратор, продавач, политик, рекламен агент и мениджър. Сработват се добре с хората, но запомнят добрите и лошите им черти. Интуитивни са и умеят да преценяват рисковете. Обичат финансовия комфорт.

Хоби

Обичат лукса, забавата и да се чувстват добре на красиво място. Добре прекараното свободно време за тях е времето с любимия човек.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...