Астро Мания : Зодии01 АПРИЛ 2021

Кои са най-големите страхове на зодиите в любовта?

Близнаци и Лъв се страхуват от скуката във връзките, а Везните са били наранявани толкова много, че не понасят мисълта да причинят същото на друг

Разкриваме какво плаши най-силно зодиите, когато става дума за любов и как това проваля връзките им.

Овен

Страхувате се, че не можете да се справите с всичко и ако се отдадете на пълноценна връзка с партньора си, ще загубите частица от себе си и ще провалите шансовете си за успех във всички други сфери от живота си.

Телец

Това, което най-силно плаши един Телец, е, че могат да ги наранят. Те много ценят доверието във връзката и са изключително предани, затова предателството от партньора се е превърнало в най-големия им страх.

Две зодии винаги са жертвите във връзките си

Близнаци

Страхуват се от скуката в дългите връзки. Нищо не звучи по-плашещо за волния Близнак от възможния сценарий на живот без тръпка и вълнение.

Рак

Лесно ранимите Раци се страхуват, че някой може да се възползва от добротата им и да ги предаде.

Кои са най-големите страхове на зодиите в любовта?

Лъв

Страхуват се от скучните отношения и от егоистичните партньори. Лъвът има нужда да бъде обичан силно и диво и вниманието да е насочено върху него, когато това не се случи, връзката му е обречена на тъжен край.

Дева

Те имат големи очаквания както от партньора си, така и от себе си. Затова и най-много се плашат от мисълта, че половинката им ще ги сметне за недостатъчни и недостойни.

Везните не понасят да са необвързани, а жените Скорпион се справят най-добре сами

Везни

Везните едновременно се страхуват да не бъдат наранени, но и да не наранят партньора си. Те обичат да обичат и множество пъти са били предавани, затова не искат да причинят същото на половинката си.

Скорпион

Страхувате се партньорът ви да не ви съди за нетипичния ви характер. Вие сте много страстни по душа и ако не можете да бъдете себе си във връзката си, се чувствате ограничени.

Кои са най-големите страхове на зодиите в любовта?

Стрелец

Стрелецът обича да се забавлява и да бъде свободен, затова не понася чувството да бъде затворен във връзка, която го задушава и го спира от приключенията.

Козирог

Най-трудната задача за вас е да създадете баланс между любовта и професионалния живот, затова и страховете ви са свързани с това, че може едно от двете неща да повлияe на другото и накрая да бъдете нещастни.

Как всяка зодия показва любовта си

Водолей

За Водолея и връзките му се говори много, и то предимно негативно, но всъщност той е много отдаден на партньора си, ако смята, че в неговото лице е открил любовта. Страхува се най-много от това да остана неразбран и недооценен.

Риби

Вечните романтици се страхуват от отхвърлянето и постоянно търсят начин да се подсигурят, че партньорът им ги обича. Понякога страховете им прерастват в параноя и с това накрая отблъскват хората около себе си.

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка