Астро Мания : Зодии29 ОКТОМВРИ 2019

Грозната истина за мъжете от всяка зодия

Ето кое е най-лошото, което можете да очаквате от тях в една връзка

Връзките никога не са били нещо лесно, но с мъжете от всяка зодия можете да очаквате съвсем различен тип неприятности.

Кои са най-лошите черти на всеки знак, що се отнася до любовта? Може би след като научите, ще ви е по-лесно да не ги приемате твърде навътре и да се справяте с напрежението, което понякога възниква във връзката ви.

Мъжът Овен
Тъжната истина е, че той е убеден, че е по-добър от вас във всяко едно отношение. Овенът е алфа мъжкар с огромно его. Предприемчив и безстрашен е – типичният Овен успява във всичко, с което се захване, но обратната страна на медала е, че съзнава превъзходството си и презира всички останали. Трудно ще получите от него разбиране, зачитане и емоционална подкрепа.

Мъжът Телец
Дори след години с този мъж, ще се чудите дали ви е допуснал истински до себе си. Телците са упорити хора със силна воля, но в същото време се страхуват да не бъдат наранени или предадени. Инатливи са и им е много трудно да се доверяват, до степен на параноя. Освен това, ревниво пазят личната си територия и свободата си, така че е много вероятно често, по някакъв начин, да ви карат да се чувствате отхвърлена.

0102003_1_1_10

Мъжът Близнаци
Типична жертва на синдрома на свраката, която е неудържимо привлечена от всичко шарено и лъскаво, този мъж ще ви накара да се чувствате като принцеса в ранния етап на връзката ви, когато сте му все още интересна. Скоро обаче идва внезапното охладняване и фазата, в която не ви остава нищо друго, освен да гледате как се ентусиазира от поредните нови запознанства. Близнакът е като телевизор, който превключва от един канал на друг. С него никога няма да се чувствате като единствената жена в живота му.

Мъжът Рак
Неговият проблем е огромната му нужда да бъде обичан и обгрижван, съчетана със също толкова огромна несигурност. Този мъж сякаш сам търси доказателствата за това, че не го цените и обичате достатъчно. В това отношение е типичен мазохист. Обвиненията и смените на настроения ще бъдат ваш постоянен спътник в тази връзка.

Мъжът Лъв
Суетата му е огромна, а желанието да му се възхищават понякога води до погазването на всякакви граници. Казано простичко, Лъвът често флиртува безогледно с други жени. Задявките му може и да не водят до нищо сериозно, но пак са достатъчни да наранят достойнството на половинката му. Връзката с него може да ви кара непрекъснато да се питате дали изобщо сте достойна да ви обича, след като вашето внимание му е толкова недостатъчно.

1

Мъжът Дева
Ако не носите на критика, никога не се захващайте с мъж Дева. Повечетo хора осъзнават факта, че всички имаме своите недостатъци и се случва да грешим. Но не и Девите, особено мъжете. Липсата им на всякакво великодушие е смазваща, не прощават нито един дребен недостатък, а критиката им е остра и безпощадно точна. Дори когато нямат намерение да ви засегнат дълбоко, забележките им “жилят” твърде болезнено.

Мъжът Везни
Флиртаджия, който е майстор в избягването на отговорност. Везните са очарователни, а флиртът е втората им природа, макар че хич не им се занимава с последствията от това. Този мъж завъжда рояк от обожателки където и да отиде, след което ще се прави на невинен и ще ви обясни, че те сами идват при него. Не е злонамерен, но иска всичко в живота да е леко и приятно. А това означава, че когато трябва да се вземе решение и да се прояви категоричност, по-добре да не го търсите.

Мъжът Скорпион
Труден за опитомяване манипулатор, който по високото си самочувствие прилича на Овена (и двата знака са управлявани от Марс). Има магнетично излъчване и му е лесно да омае една жена, но е трудно да я заобича истински. Това, което за вас е голямата любов, за него вероятно е просто пореден експеримент, с който да докаже собственото си превъзходство над останалите.

Мъжът Стрелец
Чаровен, интелигентен и безкрайно свободолюбив, Стрелецът е типичен Казанова. Да завърти главата на една жена за него не представлява трудност. Той е изкусен бъбривец и сваляч, но има алергия към всичко “сериозно”. Трудно можете да го ангажирате в сериозен разговор, камо ли в сериозна връзка. А по-лошото е, че дори след като ви е наранил, нямате сили да му обърнете гръб – с невинния си поглед на пораснало дете може да ви омайва отново и отново, докато разбие сърцето ви съвсем.

3

Мъжът Козирог
Жената, която се нуждае от романтика и емоционална подкрепа, няма шанс да изтърпи мъжа Козирог. Той извежда понятието студенина на ново ниво. В чувствата си е по-пестелив от повечето хора, освен това не обича да демонстрира или обсъжда емоциите си, така че да имате връзка с него е малко като да имате връзка с неодушевен предмет. Често ще ви измъчва подозрението, че кариерата и материалните придобивки за него са по-важни от вас… и може да се окажете права.

Мъжът Водолей
Флиртът с него може да бъде опасно занимание, тъй като Водолеят изглежда и е добряк, но в същото време естественото му състояние е да запазва дистанция. Чарът му може да ви подведе и да се окажете във връзка с човек, който изобщо не е готов да ви се посвети така, както вие на него. Той е като учен, който наблюдава и анализира околните, без да влага всичките си емоции. Резултатът е, че с него ви е забавно, но се чувствате самотна.

Massimo-Dutti-Spring-Summer-2014-New-York-City-Collection-02

Мъжът Риби
Умен, прозорлив, той “чете” душите на хората като на длан и това често го прави самотен. Мъжът Риби притежава най-развитото въображение и интуиция в целия зодиак. Нищо чудно, че за него собствените му фантазии са по-вълнуващи, отколкото истинската жена до него. Приема връзките за даденост и може буквално за един миг да се разколебае в чувствата си и да изстине към вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...