Астро Мания : Зодии24 ФЕВРУАРИ 2021

3 зодии, които ще разбият сърцето на Рибите

Разкриваме и трите зодии, с които представителите на зодията са най-щастливи

В месеца на Рибите споделяме по три от най-лошите, както и най-добрите съчетания със зодията във връзките.

Представителите на зодия Риби са силно податливи на емоциите си и обичат да се хвърлят в дълбокото, когато става дума за любовта. Затова и съчетанията с тези три знака са толкова опасни за тях – накрая винаги Рибите са тези, които са наранени.

Ето ги и зодиите, с които връзката на водния знак има тъжен край:

Везни

Първоначално връзката между знаците изглежда добре – двете зодии се допълват и си пасват на интелектуално ниво, Везните получават желаното внимание, а Рибите имат възможност да покажат нежната и романтичната си страна. Рано или късно обаче става ясно, че разликата в характерите им е твърде голяма и двете страни започват да си пречат. Рибите не одобряват постоянното желание на Везните за флиртове и доверието бързо се разпада.

Стрелец

Двете зодии са силно повлияни от планетата Юпитер и това им позволява лесно да се разбират и да завържат стабилно приятелство. Но в случая е по-добре нещата да приключат до етап приятелство, защото връзките между тях рядко сработват. Стрелецът е много по-дързък характер, който не обича заобиколките и с това често почти неусетно ранява партньора си Риби.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Рибите

Козирог

Един от най-големите песимисти в зодиака да се събере с оптимистичните Риби никога не е добра идея. Прагматичният и студен Козирог не може да даде така нужната любов и топлина за Рибите и с това винаги връзката между двата знака завършва с тъга.

Най-големите песимисти са от тези две зодии

Три зодии, които най-добре си пасват с Рибите:

Телец

Любовта между романтика и естета е една от най-красивите. Двете зодии се допълват в желанието си да постигнат баланс между успехите и щастливия семеен живот и споделят много общи неща. Рибите ще вдъхновят Телеца да мечтае, а той пък ще помогне на водния знак да не изгуби пътя си, търсейки пълното щастие.

Рак

Никой не разбира желанието за интимност и романтика на Рибите по-добре от Рака. Двата знака са най-силно отдадените на любовта и семейството и се допълват напълно, създавайки неразрушима връзка. Сърцето на жената Риби е щастливо, когато е с мъжа Рак.

Скорпион

На пръв поглед необичайната комбинация поражда едни от най-стабилните връзки. В лицето на Скорпиона Рибите откриват истинската си сродна душа, защото само пред него могат да разкрият най-големите си тайни. Любовта между двете зодии е дълбока, но и едновременно с това забавна и страстна.

Истината за зодия Риби

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка