3 зодии, които ще разбият сърцето на Рака

+ 3 зодии, сред които Раците ще намерят сродната си душа

В любовта Раците са непоправими романтици, емоционални, но и силно ревниви и раними – затова и не трябва да се доверяват на всекиго със сърцето си.

Раците са сред най-любвеобилните в зодиака – привързват се лесно и си търсят връзка, в която да се чувстват сигурни и комфортно. Когато нещата не се развият така, както са очаквали обаче, раната за тях винаги е много дълбока. Точно защото толкова трудно преживяват разделите си, предупреждаваме дори да не се опитват да започват връзка с тези три зодии – рискът те да разбият сърцето им е твърде голям:

Овен

Комбинацията Рак и Овен е като огънят и водата – не само защото двете зодии са представители на тези елементи, но и защото в реалност са много различни. Ракът обича нежността и поезията в любовта, Овенът не обича да увърта и често е брутално искрен. В резултат повечето връзки между тези две двойки завършват с един наранен Рак, който съжалява за деня, в който е срещнал Овена.

Освен ако огненият знак не се постарае силно във връзката, винаги партньорът му ще се чувства, че дава повече от себе си и не получава достатъчно в замяна.

Близнаци

В тази връзка има прекалено висок риск от изневяра. Ракът, който обича да живее на сигурно, никак не се разбира с волните по душа Близнаци и техните пориви да флиртуват и да се забавляват непрестанно.

Нуждите в любовта на двете зодии са коренно различни и те трудно могат да открият златната среда. В тази връзка водният знак никога не се чувства напълно спокоен и сигурен с партньора си, затова и често Близнаците се превръщат в човека, който най-добре може да разбие сърцето на Рака.

Везни

В началото те изглеждат като перфектната двойка – Ракът обича да дава любовта си на половинката си и да обсипва човека до себе си с внимание, а Везните обичат да го получават. Проблемът идва малко по-късно и той много наподобява този при Раците и Близнаците.

Везните бързо се отегчават от монотонността на връзката и си търсят странични развлечения, които в повечето случаи им се струват напълно безобидни, но силно раняват Рака. Така, докато двете зодии напълно не се намразят и разрушат всичко хубаво във връзката си.

За зодия Рак семейството е всичко

3 зодии, които ще разбият сърцето на Рака

Зодиите, сред които Раците ще открият своята сродна душа:

Дева

Здраво стъпилата на земята Дева може да даде всичко, от което един Рак има нужда – сигурността, комфорта и любовта. Тяхната връзка се разраства непрестанно, и то най-силно в онези тихи моменти, които повечето хора смятат за скучни. Двете зодии са щастливи дори докато пият кафе заедно в някоя хубава спокойна сутрин или като се наслаждават на романтична вечеря у дома.

Скорпион

На първи поглед двете зодии не са типичната комбинация – мистериозният и силно сексуално ориентиран Скорпион с често срамежливия и търсещ сигурност Рак. Но точно различията им създават баланса и перфектната хармония в отношенията им.

Връзката им е силно емоционална и страстна, затова и при тях често важи правилото “всичко или нищо”. Когато са сериозни, и двете зодии скачат с главата напред в романса и нещата между тях бързо ескалират. Но въпреки бурния старт, те успяват да запазят отношенията си стабилни до края.

Козирог

Кой, ако не Козирогът, може да даде тази емоционална сигурност, за която един Рак мечтае? И двете зодии са силно семейно ориентирани и още от началото на връзката си успяват да създадат стабилни основи за бъдещето си заедно, защото влагат много усилия и старание в отношенията си.

Тази двойка обикновено е типичният пример за тиха, спокойна и щастлива любов. Следва традиционния сценарий във връзките и планира бъдещето си отрано.

За мъжа Рак любовта не е шега

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...