Астро Мания : Зодии09 АВГУСТ 2016

11 важни истина за връзката със зодия Лъв

Амбициозните представители на този знак имат нужда от вашата подкрепа, така че бъдете готови да им я дадете!

Какви са представителите на зодия Лъв в любовта? 

Връзката ви с човек от този знак няма да е лесна, тъй като те са бурни и драматични, но ценят романтиката и всъщност, макар да се стараят да го скрият, са доста чувствителни.

1. Лъвовете имат нужда от внимание и непрестанни доказателства за това, че ги харесвате. Най-много мразят това да трябва да се състезават с някой друг за любовта ви. Искате да ги накарате да ревнуват? Това е възможно най-неподходящия знак, с който да си правите подобни експерименти…

2. Лъвовете са родени лидери и проявяват това качество и в любовта. Не понасят да им казват какво да правят и се разбират най-добре с някой, който ще ги остави да бъдат звездата в спектакъла и с удоволствие ще им остави да направляват флирта и връзката.

3. Всеки един Лъв е амбициозен, затова има нужда от партньор, който ще подкрепя кариерата и развитието му. Ако възнамерявате да мърморите често за това колко малко време сте заедно, а колко време вашият Лъв прекарва в срещи и в офиса, това вероятно е началото на сериозен проблем.

Leo_sign
4. Както другите огнени знаци, и Лъвът понякога е доста драматичен. Лъвовете по принцип не се плашат от споровете и се гордеят с това, че знаят как винаги да надделеят.

5. Бурните и романтични прояви на чувствата ви никога няма да уплашат Лъва. За тях максимата е колкото повече, толкова повече.

6. Лъвът е човек, който никога няма да престане да се старае да ви впечатли, без значение от колко време сте заедно. Хората от този знак обожават да бъдат обожавани и точно затова всеки следващ ден за тях е повод да ви завоюват отново. Животът с такава половинка никога не е скучен.

7. Перфектната среща за Лъва е нещо, което ще им даде шанс да блеснат. Или го оставете сам да планира срещата и да ви смае, или организирайте нещо, в което вашият Лъв е добър (картинг, готвене и т.н.). Дадете ли на Лъвовете възможност да се изявят, те ще бъдат щастливи.

8. Въпреки че са независими и амбициозни, Лъвовете са хора с големи сърца и никога не забравят приятелите си. За тях животът няма смисъл, ако не могат да споделят щастието и успехите си с хората, които обичат.

Leo_in_love
9. Всъщност, Лъвовете са доста чувствителни, но го прикриват добре. Ако вашият Лъв или Лъвица внезапно изпадне в мрачно настроение и започне да се цупи, значи по някакъв начин сте засегнали егото му/ й.

10. В леглото, Лъвовете умеят да покажат чувствата си към вас и да ви накарат да се чувствате специални. Харесва им да получават и да дават похвали. За тях е предизвикателство да правят секса с вас все по-добър и по-добър.

11. И накрая нещо, с което може би ще ви изненадаме, но е истина – от всички знаци, Лъвът може да бъде човекът, когото е най-лесно да направиш щастлив с малко усилия. Просто го накарайте да повярва, че е завоювал искреното ви възхищение и уважение и ще се радвате на един любвеобилен, очарователен и лоялен партньор!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...