Ефектът от пълното Слънчево затъмнение на 20 март

Доверете се на интуицията си – очаква ви съдбоносна промяна

Какво да очакваме от слънчевото затъмнение на 20 март? Кога ще можем да го видим? Ще се повлияят ли емоциите и дори съдбата ни от небесното явление?

Според астролозите, на 20 март ще се обединят три важни събития:
Слънчево затъмнение, Новолуние и преминаване на Слънцето от Риби в знака
на Овена. Подобни съвпадения са изключителна рядкост и се свързват с края на
един цикъл и началото на нов. Очакват се значими промени в съдбите на много хора.

Риби е последният знак на зодиака. Това приключване на цял един цикъл и завръщане на Слънцето отново в първия знак, този на Овена, носи огромна енергия за промяна. По аналогичен начин ще тласнати към преосмисляне на цяла глава от живота си, а много вероятно – и към обръщане на нова страница в своя житейски път. Именно по тази причина, астролозите анализират с толкова голям интерес предстоящия транзит.

Какво ви очаква в любовта през 2015 година

Това е най-голямото слънчево затъмнение от 1999 г. насам, освен това то ще е последното пълно слънчево затъмнение за следващите 11 години.

Над северната част на Атлантическия океан, Фарьорските острови и архипелагa Шпицберген слънчевият диск ще се скрие напълно. Над Европа, Исландия, Северна Азия и Северна Африка ще се наблюдава частично затъмнение.
У нас затъмнението ще започне в 10:42 ч. Най-пълно ще е в 11:49 ч. Тогава Луната ще закрие 53% от Слънцето.

Ето какво казва за затъмненията известният астролог Джоузеф Кейнър: “Затъмненията символизират възраждане и обновяване. От векове те показват настъпването на промяна. И за отделните хора, и за нациите, тези небесни явления вещаят край на старите режими и начало на новите цикли. Те носят също така и моменти на избор, в които ние осъзнаваме колко много влияние имаме над нашата съдба.”

32 любопитни факта за човешката психика

Какво да правим, ако искаме да се възползваме максимално от трансформиращата енергия на събитието на 20 март:

– Дайте си покой, уравновесете духа си, изчистете мислите си… Дайте възможност на гласа на интуицията си да бъде чут. Знакът на Рибите е емоционален и интуитивен, способен на дълбоки вътрешни промени. Бъдете отворени за нови перспективи към съществуващите ситуации в живота ви.

– Приемете, че новото начало е възможно… Простете миналите огорчения и си разчистете пътя напред. Ако почувствате нужда, вземете бял лист и запишете как желаете да се развие животът ви през следващите няколко месеца. И нека това не остане просто желание – изречете го на глас, заявете го като ясно намерение към Вселената.

– Отървете се от ненужното, но бъдете благородни… Някои хора могат да си отидат от живота ви, или да напуснете друга позната ситуация. Не го правете обаче в гневен изблик, с обвинения и желание за реванш. Опитайте се да дадете прошка и да изразите благодарност за научените уроци. Имайте впредвид, че изминалата седмица е била тежка и объркана за много хора, но това е типично за процеса на пренареждане, преоценка и смяна на перспективата. Знайте, че следващата седмица ще бъде по-добра. Ще усетите яснота и успокоение.

– Все пак мислете разумно… Ако взимате решения от критично значение за бъдещето си, уверете се, че сте абсолютно спокойни, мислите трезво и не изпитвате гняв или друг афект. Запитайте се: “Отговаря ли това решение на моя най-висш Аз?”

Кой тип лудост е вашата?
Разберете какво е вашето истинско призвание
Коя карта Таро отговаря на вашата зодия

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.

Когато имаме само 10 минути за релакс от работата
Астро съвети07 АПРИЛ 2022

Какви са жените като шефове според зодията

Телец ще ви следи, Стрелец ще ви даде свобода, Рак пък е прекалено бдителна