Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Стрелец и Водолей са сред най-свободолюбивите знаци, а Дева и Риби никога не са напълно удовлетворени

Кои са зодиите, които е най-трудно човек да разбере и съответно да изгради пълноценни отношения с тях?

Всички 12 знака имат своите силни страни и недостатъци. Тези шест зодии обаче често са по-голямо предизвикателство за околните. Защо? Когато веднъж разберете странностите им и какво се крие зад тях, ще сте наясно дали отношенията ви имат бъдеще.

Стрелец

Стрелците са най-трудните за разбиране хора в зодиака. Също така, с тях е най-трудно човек да установи постоянни отношения.

Стрелецът изпитва неистово силен подтик да бъде в движение, да продължава напред в някаква неопределена посока. Ненавижда оковите на семейния живот. Почувства ли, че ограничавате свободата му, това е началото на края на вашата връзка. Затова, макар че са чаровни и добронамерени, Стрелците почти винаги се обвързват сериозно на относително късен етап от живота си.

Ако се случи така, че сключат брак рано, почти винаги отношенията са обречени на провал. Много Стрелци имат куп провалени връзки в младежките си години, като на всичкото отгоре най-искрено вярват, че нямат никаква вина за това.

Близнаци, Водолей и Овен

Подобно е положението със свободолюбивите Близнаци, Овен и Водолей.

Хората от тези три знака имат много независима природа и дори когато са в сериозна връзка, очакват половинката да не се бърка в личните им дела. Неспособни са да приемат критика. Освен това, ако имате нужда от силна и постоянна емоционална близост, тези зодии могат направо да ви побъркат. Не ги ревнувайте – ще избягат бързо. Най-добре се разбират с хора от друг подобен, силно независим знак.

Прочетете още: Кои зодии изневеряват най-много?

zodii_3

Зодиите, които са постоянно в търсене на нещо “различно”

Дева и Риби са другите две зодии, за които е много трудно да установят сериозна връзка. И причината за това не е страх от обвързване, а точно обратното – техният прекален идеализъм в любовта.

Девите и Рибите са толкова романтични и с такива високи очаквания, че трудно реалността може да отговори на копнежите и фантазиите им.

Прочетете още: Как трябва да обичате една Дева

Често са на крилете на щастието в началото на връзката, но когато нещата започнат да стават сериозни и се появят първите проблеми, разочарованието им е огромно. Дори да положат усилия да изгладят търканията, тайничко ще се питат дали това е голямата любов, или някъде зад ъгъла ги чака истинската сродна душа…

zodii_1

С тях човек може да има успех, ако зачита емоциите и нуждите им, но без да се опитва да прави чудеса от храброст, за да им угажда винаги и на всяка цена. Бъдете себе си и им дайте време. От тях зависи дали ще се преборят с колебливостта и илюзиите си и дали ще решат, че си струва да се борят за тази връзка.

За още любопитна информация за зодиите, последвайте MissBloom във Фейсбук

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.