Ретрограден Меркурий в Лъв до 19 август

Внимавайте с покупките, не се женете и не стартирайте нищо ново

Отново попадаме под влиянието на ретроградния Меркурий, този път в знака Лъв. Неговото влияние ще се усеща от днес до 19 август.

Традиционно тази планета отговаря за всички видове комуникации, затоваизбягвайте да водите преговори, да подписвате договори, да извършвате продажби и покупки, защото ви заплашват неочаквани спънки.

Възможно е мнозина да усетят лъвско раздразнение спрямо хората и ситуациите около себе си. Това ще доведе до напрежение. Ето защо трябва да бъдем много внимателни в това какво казваме и как се държим с хората. Не се знае кога ще ядосаме Лъва! Внимавайте и за измами. Възможно е да попаднете на човек, който да се възползва от вас.

Внимавайте, тези три зодии са опасни клюкари

Едно обаче е сигурно, в този период трябва да направим преоценка на живота си и да заличим всички колебания. Не трябва да залагаме на нищо ново – на големи покупки, нова работа, на дълги пътешествия, нови връзки или сключване на брак, изпити. Ако е възможно е препоръчително да се избягват всякакви видове операции, стига да не са животоспасяващи.

Възможни са и здравословни проблеми. Нервната система е по-уязвима, може да станем по-емоционални и нервни, което ще се отрази на координацията. А това от своя страна може да доведе до наранявания. Ето защо трябва да бъдем много внимателни по време на шофиране или използване на различни инструменти.

Малко хора знаят това за зодиите

Най-силно повлияни ще са представителите на неподвижните знаци Лъв, Водолей, Телец и Скорпион, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци. Те могат да очакват хаос във всякакъв план. Много е вероятно да им се наложи да оправят минали грешки и да приключват стари начинания.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.