Перфектният Хелоуин според зодията

Как да празнувате в най-зловещата нощ в годината

Избрахте ли вече как ще празнувате Хелоуин? Ако още се чудите как да отбележите деня, доверете се на зодията си.

Овен

Дръзката ви натура предопределя желанието ви да се насладите на Хелоуин пълен с вълнение и рисковани занимания. Най-много ще ви допадне да се озовете в обладана от духове къща или пък среднощен набег до зловещо гробище.

Телец

За Телеца няма нищо по-важно от комфорта му, така че един Хелоуин без бели е това, от което имате нужда. Парти на тема Хелоуин(с всичките му там тикви и зловещи декорации) е идеален начин да отбележите празника.

Близнаци

С две ръце прегръщате всеки повод за парти, а Хелоуин ви предлага идеалното извинение да посетите повече от един купон. Обичате да прескачате от събитие на събитие, да сменяте костюми и да флиртувате с всеки, когото срещнете.

Рак

За емоционалните Раци истинско удоволствие носи подготовката на празника – дълбаенето на тикви, правенето на костюми и печенето на сладкиши са това, което ви забавлява. Обичате да си оставате у дома вечерта, да похапвате сладки и да се наслаждавате на костюмите, които ще видите в този ден.

Перфектният Хелоуин според зодията

Лъв

Това е една от любимите ви нощи през цялата година, защото включва костюми, драма и забавление. Парти с маски е задължително за вас, а и най-вероятно вече сте прекарали няколко седмици в планиране на своя костюм.

Дева

За представителите на тази зодия празникът е малко неприятен – идва им твърде много всичката тази захар и боклуците, които остават след купоните. За една Дева най-добрият избор е зелено Хелоуин парти, където се сервират здравословни храни, вместо лакомства – ябълки, а отпадъците са сведени до минимум.

Везни

Стига да изглеждате добре и да общувате с хората, ще си изкарате добре на всяко парти. Коктейл с тематична декорация, включително и кетъринг, ще ви зарадват особено много.

Скорпион

За Скорпиона Хелоуин трябва да е секси. Добре е партито да е тематично, но за възрастни(сещайте се), а и забавленията да са в същия дух.

Стрелец

И вие като Близнаци обичате всеки повод за парти, нощта на Хелоуин ви предлага истинско изобилие от възможности. Авантюристичната си душа обаче ще задоволите истински, ако се насочите към парти в друг град, а защо не и в друга държава. Ще ви хареса новия начин на празнуване.

Перфектният Хелоуин според зодията

Козирог

Хаосът на Хелоуин е истинско предизвикателство за нуждата ви от контрол, но все пак може да се насладите на празника по вашия си начин. Съберете малка група от верни приятели и си направете задушевна вечеря далече от неразбориите, скрити в комфорта на собствения ви дом.

Водолей

Вашият знак е управляван от Уран, а това ви кара да харесвате всичко, свързано с трикове, номера и бели в този ден. Дайте всичко от себе си, като организирате парти, пълно със забавни изненади.

Риби

Един спиритически сеанс ще ви позволи да покажете уменията си в общуването с духове и ще изрази най-добре духовната ви страна. Съберете група от мислещи подобно на вас приятели и изкарайте вечерта на Хелоуин в опит да се свържете с отвъдното.

Най-добрите визии за Хелоуин, които видяхме в Instagram

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.