Най-подходящият детокс според зодията

Доказано е, че денят, в който сме родени, има влияние и върху здравословните ни нужди

Летният детокс е една от най-големите моди в света на здравословното хранене от години наред. Много често хората от една и съща зодия споделят еднакви здравословни проблеми и нужди.

А точно според тези аспекти трябва да коориднираме диетите и режимите, които спазваме. Затова ако се чудите какъв детокс да започнете, опитайте този, който ви препоръчва астрологията.

Овен

Хората от тази зодия са импулсивни и нетърпеливи, затова е трудно да се придържат към каквито и да са ограничения, дори дневния детокс. Затова ако искате да опитате някакво пречистване, заложите на такова, което се прави за по-кратък период от време.

Телец

Вие обичате да се глезите от време на време с нещо вкусно и не бихте понесли детокс, който ще ви кара да се чувствате ограничени. Соковите диети няма как да ви се харесат, но може би режимите с пълнозърнести храни, където все пак има опции, от които да избирате, ще са по-успешен вариант.

Най-подходящият детокс според зодията

Близнаци

За да задържите вниманието на зодия Близнаци, трябва сериозно да се потрудите, затова не всеки детокс ще свърши работа. Опитайте серия от кратки пречиствания, които да редувате – един уикенд сокова диета, следващият – уикенд пълнозърнести храни.

Рак

Раците обичат да се грижат за другите и това може да се вмъкне в перфектния за тях режим. За тях най-добре ще проработи да планират храната си предварително и така да ограничат калориите си, защото това ще им даде чувството за принадлежност, от което се нуждаят.

Лъв

Строгите режими не са проблем за лъвовете, стига да не им пречи на социалния живот. Ако те могат да приложат детокса, който са започнали, навсякъде навън с приятели, значи е подходящ за тях.

Дева

Девите постоянно се опитват да станат по-добра версия на себе си и точно затова са готови да се подложат на всякакви диети. Дори най-неприятният детокс би бил подходящ за тях при правилната мотивация.

Най-подходящият детокс според зодията

Везни

За тях е важно да балансират психическото здраве с физическото, затова режими, които ги карат да се чувстват добре в кожата си, са най-добрият вариант. Това прави и суровоядството и веганизмът перфектни за тях.

Скорпион

Те са най-често потайни интроверти, затова и предпочитат да спазват режим, за който другите няма да разберат. Например детокс, в който може да се яде всичко, стига да се добавя нещо допълнително като например вода с лимон и пипер.

Стрелец

Стрелците обичат разнообразието затова са много по-склонни да следват здравословна диета с разнообразна храна. Строгият и еднотипен детокс не пасва на личността им.

Най-подходящият детокс според зодията

Козирог

Те са дисциплинирани и силно детерминирани, затова нямат проблем да следват строг детокс. Това, което може допълнително да им помогне по време на ограничаването, е да знаят, че ще имат награда накрая.

Водолей

Водолейте често са с бърз метаболизъм, затова рязката промяна в диетата им веднага им се отразява. Детокс със сокове и течности е добър вариант, както и ограничаването само със зеленчуци или плодове.

Риби

Зодия Риби, разбира се, обожава модата и морето, затова им се отразява много добре да увеличат течностите в диетата си в комбинация с повече движение. Така те не се нуждаят от точно определен детокс, но топят килограмите бързо.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.