Мъжете от тези зодии са най-големите лъжци

Бъдете много внимателни и дръжте очите си на четири, когато говорите с тях

Мъжете от тези зодии не страдат от тежки угризения, когато лъжат. В допълнение трябва да кажем, че проявяват и доста майсторство и въображение в такива ситуации.

Ако си имате работа с тези мъже, имайте едно наум и следете внимателно за подробностите. Бъдете бдителни за езика на тялото и за интонацията им. Не е лесно да ги уловиш, когато лъжат, но в повече тренинг не е и невъзможно.

Стрелец

Зодия Стрелец са типичните дървени философи, обичат да мислят, да действат и да говорят на едро и са опитни лъжци. Причината е, че са големи самохвалковци. Способни са да дърдорят неспирно за постиженията и за подвизите си. Обичат да се представят в необичайна светлина и всички да се удивяват на това колко интересен е животът им, затова неусетно прекрачват границата между истина и лъжа.

Близнаци

Ако един мъж Близнаци мисли едно, вероятно мисли и точно обратното. Ако чувства едно, след два дни може да чувства обратното. Природата на мъжете от тази зодия е толкова изменчива, че те самите в съзнанието си вече са объркват кое е истина и кое не. Близнаци са и доста сладкодумна и находчива зодия. Нерядко лъжат заради самото удоволствие от това, че им се получава толкова добре.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Риби

Мъжът Риби е фантазьор, който същевременно е много хитър. Живее в свой свят по собствени правила и не понася да му се поставят граници. Типичният мъж Риби иска да плува в океан, а не в езеро. Докато мъжете Стрелец и Овен имат славата на най-свободолюбиви, истината е, че няма по-неуловими от Рибите. За да си осигурят нужната свобода, те лъжат постоянно и за всичко. Целта им е да държат околните в постоянно объркване и истинските им мотиви да си остават добре прикрити.

Рак

Мъжът Рак лъже, за да предизвика съжаление и чувство за вина. Раците имат склонност да се държат като емоционални вампири, защото нуждата им от сигурност, любов, внимание и грижа е огромна и при най-лекия намер за пренебрежение (реален или въображаем), преминават в авариен режим. Търсят вниманието на хората, към които са привързани, по възможно най-детинските начини. В такива моменти са склонни да лъжат, за да манипулират околните да ги съжалят. Лъжат много изкусно и когато са силно озлобени и искат да си отмъстят за нещо.

Мъжете от кои зодии са най-подходящи за брак

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.