Какви са жените като шефове според зодията

Телец ще ви следи, Стрелец ще ви даде свобода, Рак пък е прекалено бдителна

Не е лесно да се справите с шефа, нали? Особено пък ако е жена. Eто какво трябва да знаете за нея според зодията й.

Овен

Тази позиция й приляга. Тя обича да диктува нещата и е способна да премести планини. Динамична и окуражаваща, тя стои зад успеха на компанията. Честна е и откровена, но и много взискателна.

С нея за шеф ще ви се наложи да работите много, но и много ще се смеете. Когато е уморена, което се случва често, изпада в лошо настроение и има склонност да мрънка.

Понякога й липсва прецизност и не разбира защо искате от нея да проверява работата втори път.
С тази жена за шеф е по-добре да реагирате бързо. Толерантна е, но не разбира хората, които действат бавно.

Телец

Обича работата да е свършена добре, избира екипа си внимателно. Ако не “кръшкате” и работите добре, няма да сте под напрежение и шефката няма да ви виси на рамото. Не обича обаче да я пропускате – ако имате проблем, вървете и я попитайте за мнение. Няма да ви даде незабавен отговор, а ще обмисли ситуацията детайлно.

За нея е важно работните условия да са приятни и тя самата е топла и приятелски настроена. Понякога е параноична и се страхува от конспирации срещу нея.

Близнаци

Интелигентна, спокойна и очарователна, тя ще ви накара да се почувствате уверени. Но бъдете внимателни, да работите с нея не е идеално.

Дори и да не го показва, гризат я тревоги и понякога не е лесно да се общува с нея. Вероятно ще мени настроенията си непрекъснато и на моменти може да е провокативна. Някои нейни забележки може да болезнени, макар и след това да съжалява за тях.

Често хората не знаят къде точно се намират с нея. Тя обаче е професионалист, който цели да направи компанията просперираща и винаги да открива добрите сделки.

Рак

Ако обичате и в работата си да имате майка, то значи ще си допаднете с представителката на тази зодия. Тя ще се грижи за вас твърде много.

Ако обаче имате нужда от свобода, ще ви е трудно да си я издействате с жената Рак за шеф. Вслушвайте се в критиките ѝ – те са акуратни и ще ви помогнат да се развивате.

Но не позволявайте да ви завладее пасивната ѝ натура. Понякога ѝ отнема твърде много време да вземе решение, но винаги е наясно накъде е тръгнала. Управлява малкия си свят с желязна ръка в кадифена ръкавица.

Лъв

Талантлива, интелигентна, страстна натура и голям ентусиаст, жената Лъв знае какво иска. Тя не е достигнала върха случайно. Харесва ѝ да се разпорежда и е амбициозна. Добър шеф е и признава усилията на колегите си. Не щади комплименти.

Мрази посредствеността и не разбира как хората могат да си клатят краката на работното си място. Понякога ѝ липсва търпение и може да избухне гневно.

Дева

Може и да се запитате как е станала шеф, защото определено не е властна жена. Но работи екстремно здраво и винаги може да разчитате на нея.

Добре организирана и перфекционистка, тя е кралица на графиците и срещите. Трябва да сте много дезориентирани, за да не разберете какво иска. Обясненията ѝ винаги са ясни и перфектно структурирани.

Малко неспокойна е и не се справя добре с неочаквани събития, но се опитва да не го показва. Във всичко, с което се заема, е разумна, дори малко прекалено. Докато работите с нея обаче няма да се смеете много.

Везни

Тя е интелигентна и любопитна за света около нея. В характера ѝ обаче има две противоположности – буржоа с конформистко отношение и авантюрист, който обича да се подвизава встрани от отъпкания път.

В общи линии успява да изгради хармонична атмосфера на работа. По-настоятелна е от колегата си от мъжки пол, тя е хитра и знае какво иска.

Не обича конфликти и има склонност да стои настрана от тях. Когато се чувства подкрепена от екипа си, тя смело продължава напред. Понякога обаче ѝ е трудно да отдели работата от емоциите.

Скорпион

Ако се надявате на спокойна дребна работа и шеф, кротък като агънце, забравете! С жената Скорпион за шеф вие ще сте на гребена на вълната.

Жената Скорпион е много силна личност и налага волята си, без дори да се усетите. Обича предизвикателствата и ще ви завлече заедно с нея, без да имате време да реагирате.

Тя е жена на действието, думите не са ѝ стихия. Може да бъде очарователна с хората, които харесва, но и нараняваща тези, които не ѝ допадат. Всъщност, хората или я обичат, или я мразят. И това я устройва идеално.

Стрелец

Когато има желание, има и начин! Това е мотото ѝ. Прилага го и за себе си, за да успее с това, с което се е захванала, но си мисли, че всички нейни колеги също трябва да успяват, всичко е въпрос на мотивация.

Приятелски настроена, топла и весела, тя излъчва естествен авторитет, но не престъпва границата.

Обича свободата си и оставя и другите свободни. Ако си вършите работата добре, ще ви остави да се оправяте сами, без да ви създава ненужни трудности. Доверчива е, но тайно гледа от високо страхливите и слаби хора.

Козирог

Ако е намерила пътя към върха, то това е заради здрава работа. Никога не се спира, а през почивните дни ѝ доскучава.

Има чувство за хумор, но не си позволява да се отпуска, винаги остава сериозна и фокусирана. Не говори за себе си много, но е отличен слушател. В себе си има малко от “социалния асистент” – ако имате проблем, винаги може да разчитате на нея.

Ще ви даде съвет, но внимавайте – склонна е да прекалява със съветите. Иска да докаже, че е незаменима, което може да направи съвместната ви работа малко трудна.

Водолей

Позицията на шеф ѝ приляга, защото няма да се налага да отговаря на въпроси. За да е щастлива обаче, трябва да е на абсолютния връх на йерархията, не защото се блазни от властта, а за да може да организира работата си точно, както ѝ се иска.

Лесно се отървава от нещата, които се повтарят или изискват административни задачи. Доверява се на колегите си и ги оставя да организират работата си, както искат.

Обича екипната работа и винаги търси нови идеи. Но характерът ѝ е по-скоро изпълнен с противоположности. Тя може да бъде чаровна или агресивна, да работи здраво или е мързелива, ентусиаст или досадна. Ще ви се наложи да се справяте с това.

Риби

Вероятно е случайност, че тази жена се е озовала на върха. Тя не се блазни от властта и всъщност не ѝ харесва да управлява. Но в тази роля ще направи всичко по силите си… дори с цената на някои главоболия. Тя самата е много чувствителна, затова и ще прави всичко възможно да не разстройва другите.

За да управлява малкия си свят, тя използва непогрешимата си интуиция. Обикновено познава и предполага вярно какво искат колегите ѝ, без да е необходимо да ги пита. Може да ѝ се доверите, тя е добър слушател. Но понякога ѝ е трудно да взима решения и невинаги казва какво мисли.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.