Фетишът на Скорпиона е болката, а Риби са проститутките на зодиака

Да поговорим за мръсните фантазии на всяка зодия

Всяка зодия има своите тайни сексуални фетиши, дори знаците, които обикновено смятаме за консервативни и срамежливи.

Ще успеете ли да накарате партньора си да ви се довери и да разкрие своите “мръсни” фантазии. Това зависи и от вашия подход. Както и от това да се сдобиете с точната информация за какво копнее в леглото даден знак. Имаме я!

Овен
Фетишът на Овена е властта. Овните искат да опитат какво е да доминират напълно половинката си в леглото, но и да пробват да бъдат контролирани. Игрите с лек садо-мазо оттенък ги подлудяват.

Телец
Чуствените Телци биха се разтопили, ако комбинират двете си любими удоволствия в едно – секса и храната. Всякакви игри с участието на сметана, шоколад и плодове биха ги възбудили.

Близнаци
Възбуждат ги ролевите игри, но най-вече мръсните приказки. Близнаците не са срамежливи и спокойно биха играли на доктор и медицинска сестра, например. Харесва им да влизат в чужди образи.

Рак
Харесва им идеята да ги завържат – свързват това с пълното отдаване на партньора. Но тъй като са срамежливи и уязвими, играта трябва да е по-скоро нежна и да не се стига до грубости.

Фетишът на Скорпиона е болката, а Риби са проститутките на зодиака

Лъв
Фетишът им е всичко да бъде “перфектно”. Лъвовете искат да изгледат добре по време на секс, да ухаят добре, по възможност и обстановката да е луксозна. Това би ги подтикнало и да запишат видео с изпълнението си, на което да се любуват след това.

Дева
Изключително много ги възбужда мисълта, че са желани и че доставят удоволствие на партньора си. Девите искат да чувстват, че се “справят” и че партньорът им оценява уменията им високо. Много си падат и по оралния секс.

Везни
Възбуждащата, нежна предигра е най-горещата фантазия на Везните. Възбужда ги дори повече от идеята за самия секс. Обожават луксозното бельо, красивата обстановка, светлината на свещи и чувствените целувки по цялото тяло.

Скорпион
Да изпитва и да причинява болка е фетишът на Скорпионите. Независимо дали предпочитат да са активната или пасивната страна, идеята за пълно отдаване и контрол чрез болка подлудява представителите на тази зодия. Почти всички си падат по аналния секс.

Фетишът на Скорпиона е болката, а Риби са проститутките на зодиака

Стрелец
Възбуждат се от идеята за пълна свобода в секса. Това включва тройки, четворки, групов секс, както и мисълта за това някой да ги гледа, докато правят секс с половинката си. За много Стрелци сексът с нови и нови партньори също е фетиш.

Козирог
Козирозите страдат от мания за контрол, затова по време на секс се наслаждават най-много на това да бъдет в подчинена позиция. Идеята едновременно ги плаши, но и ги възбужда. Мъжете Козирози пък се възбуждат изключително бързо и техен фетиш е сексът без никаква предигра.

Водолей
Новите неща и прекрачването на границите са фетишът на Водолея. Харесва му да се бунтува срещу консервативните норми на поведение. Всичко странно, неконвенционално може да го възбуди. Обича и да говори за секс.

Риби
Стигнахме и до “проститутките на Зодиака”, но това съвсем не е в буквален смисъл. Рибите се възбуждат адски от това да изпълняват желанията на партньора си, да задоволяват другия и да го карат да се нуждае от тях.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.