Валентина Ферани и любимият й бял педикюр

Сред ангажиментите, посветени на света на модата, живота като леля и нейния предприемачески проект, посветен на бижутата, който носи името „Valentina Ferragni Studio“, за  най-малката от сестрите инфлуенсърки дните винаги са натоварени. Но каквото и да кажем, тя винаги намира време, което да посвети на правилната грижа за себе си. Процедури, точно като педикюра.

На 29 години, Валентина – по-малката сестра на Киара Ферани, е главният герой в света на модата. След месец септември , прекаран между модните ревюта в Ню Йорк, Милано и Париж, тя се върна в града, в който живее, за да поднови работата си на пълни обороти.

Истината е, че нейните бижута, гривни, пръстени и огърлици в ярки цветове са много успешни. И колкото и да я ангажират, Валентинта никога не забравя да отделя специални моменти за тренировки по танци на пилон, разходки с кучето си Пабло и вечери с приятелите си или гаджето си Лука Везил.

Защо белият педикюр на Валентина Ферани е толкова специален?

Бялото е все по-обичан цвят от звездите. Изглежда Валентина не е изключение. Инфлуенсърката обожава белия педикюр и го показва във всеки удобен момент.

По-малката сестра Ферани демонстрира любимия си цвят с отворени сандали в стилни и неонови визии или с чифт ботуши с мрежест ефект, за стил, който е неподражаем. Определено белият педикюр е вдъхновението, което всички ние чакахме и от което имахме нужда.

Няма да крием, бялото е изцяло летен цвят, идеален за слънчевите плажни дни. Но истината е, че може да ни съпътства и в началото на есента, когато дните са все още топли и температурите оставят място за отворени обувки, комбинирани с по-леки дрехи.

Отлично решение е и за тези, които обичат да си играят с комбинациите маникюр-педикюр. Изборът на неутрален цвят за краката е идеален, за да остави място на по-смелите тонове върху ръцете.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Черният маникюр на Киара Ферани