Черният маникюр на Киара Ферани

Дойде време да разберем кои цветове ще бъдат посветени на есенния маникюр. Това определено ще бъдат интензивните и плътни такива, съобразени с новия сезон. За пореден път вдъхновението идва при нас от Киара Ферани, която по случай Седмицата на модата в Милано показа черния си маникюр с лъскаво покритие: истинска есенна класика.

Септември е месецът, посветен на модата и съпругата на Федец знае много добре колко е важно да се грижи за всеки детайл, както по отношение на тоалетите, така и по отношение на бюти изборите си.

И ако за косата се позабавлява с удължения, а за грима заложи на смел избор и червено червило, за маникюра тя предпочете да следва тенденциите на момента с цвят, който никога не излиза от мода. Видяхме модният предприемач с черен лъскав лак на дългите си нокти, оформени във формата „бадем“.

Ето какъв е черният лак на Киара Ферани

Сред предложенията, посветени на есенния маникюр на 2022 г., няма как да не споменем черното. Великата класика се завръща днес, за да доминира в тенденциите, посветени на маникюра. Точно като полуперманентния лак за нокти SP135 Extra Black от PassioneUnnail, избран от самата Киара Ферани.

Тъмният и лъскав лак, който пасва на всяка визия по всяко време на деня, е идеален за настоящия сезон. А освен това е и подходящ за всеки, защото е „вечен“. Готик тенденциите на момента изискват черното да бъде комбинирано с лъскав топ за още по-впечатляващ вид.

И, да. Идеята на Киара Ферани е идеална както за къси, така и за дълги нокти. Определено можем да кажем, че се превръща в перфектната идея за настоящия сезон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Маратонките на Киара Ферани са хит на есента