Новата цветна тенденция, в която се влюби Зендея

Зендея има 151 милиона последователи в Instagram, но определено не е обсебена от хитовата социална мрежа. Публикациите й не са толкова чести, а всеки път, когато споделя снимки и мисли, винаги предизвиква голяма радост в последователите си. И, разбира се, голям успех. Още повече, когато става въпрос за магически тоалети.

Ако наскоро на наградите Emmy тя ни накара да мечтаем с невероятната й черна рокля в стил „принцеса“ на Valentino, сега, за Седмицата на модата в Париж, тя акцентира върху белия цвят.

Актрисата представи великолепна дълга рокля с цепка, украсена с макси цвете – лилиум, която предвещава колекцията на Loewe за сезон пролет/лято 2023. Аутфитът ще бъде представен официално в Париж на 30 септември.

Креативният директор на бранда – Джонатан Андерсън също публикува снимка на визията, докато стилистът на Зендея, Ло Роуч сподели видео, показващо как звездата позира.

Флоралните рокли и тенденцията за макси цветя ще се превърнат в must have за следващия сезон

Няма да крием. Цветята са абсолютните герои на колекциите пролет/лято 2023. Ще станем свидетели на не просто щампи, а истински 3D творения, които се превръщат в акцент на тоалетите, дори и в маски размери.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Law Roach (@luxurylaw)

Следващият сезон намира място и за по-рядко срещани цветя, точно като лилиума, носен от Зендея. Едно е сигурно, цветните мотиви винаги внасят стил и нежност във визията на всяка дама. А сега те ще бъдат по-впечатляващи от всякога.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Emmy 2022: От Зендея до Джулия Гарнър