Сидни Суини като Лизи Макгуайър в рокля на Versace

Всеки от нас има своята икона, която го вдъхновява. Джейн Бъркин например бе тази на лейди Даяна. Жаклин Кенеди е тази на Бела Хадид, Мерилин Монро – на Ким Кардашиян, а Уинона Райдър – на Хейли Бийбър.

В съответствие с голямото завръщане на стила Y2K, Ариана Гранде и Оливия Родриго насочиха гардероба си към стила на Бритни Спиърс и Аврил Лавин. А след годишното събитие за наградите, организирани от списание GQ в Мадрид, тази закономерност важи и за Сидни Суини.

Облечена в дълга винтидж рокля на Versace, актрисата върна всички ни към приключенията на Лизи Макгуайър, излъчвани по Disney Channel. Аутфитът носен от Сидни Суини в хотел Palace в Мадрид, е архивен артикул на Versace с характерно V-образно деколте и хипнотичен детайл, драпиран точно под бюста.

Роклята, изработена от лъскав сатен в цвят шам-фъстък идва директно от колекцията есен-зима 1995 г. на италианската марка. А скъпоценните диамантени обеци на Chopard допълваха картинката, създадена от стилистката Моли Диксън.

Мода от 2000-те: Роклята на Сидни Суини е аутфитът на мечтите ни

Ден след събитието в Мадрид, актрисата публикува група от снимки с роклята в Instagram, разкривайки нейната идея и потвърждавайки връзката с героинята, изиграна от Хилари Дъф.

В края на карусела Сидни Суини вмъкна екранна снимка на емблематичен момент, в който Лизи и Изабела пеят песента „What Dreams Are Made Of“. Не закъсняха коментарите в чест на препратката, а това определено не ни изненадва.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Контурирането на Риана отнема само 60 секунди