Селена Гомес с плетен кремав тоалет

Селена Гомес все още се наслаждава на живота в Италия. Разбираме я напълно. Как да не отиде на разходка с лодка в Соренто? Гомес избра уютен и изключително удобен аутфит за случая, съчетавайки кремаво плетено горнище с копчета и подходящ дълъг панталон.

Тя допълни визията си с бели слънчеви очила тип „котешко око“, а косата и бе оформена във висок кок. Към нея се присъедини и Андреа Йерволино, италиано-канадският продуцент и приятел, с когото предизвикаха слухове за любовна авантюра по-рано по време на пътуването им.

Гомес е официално необвързана. Актрисата и певица не преследва активно любовта и се отдава на моменти с най-близките си приятели. „Селена не се среща с никого конкретно в момента“, споделя източник.

„Тя е по-отворена към любовта, но също така е много фокусирана върху себе си и работата си. Тя е много здраво стъпила на земята. Чувства се фантастично, както психически, така и физически. Емоционално здрава е“, казва още информаторът.

Относно вида на човека, с когото се надява да излезе, той сподели: „Когато е готова за истински партньор, тя би искала някой, който да е надежден, уважаващ и честен – със себе си и с другите, истински, подкрепящ, приемащ, мил, внимателен, забавен и някой, който не е в това заради славата или вниманието.“

Селена Гомес споделя любопитни виждания за живота

Любимата ни актриса говори с приятелката си Ракел Стивънс за втория сезон на „Giving Back Generation“. Самата тя разказа за това, че се надява някой ден да има съпруг и семейство.

„Надявам се да се омъжа и да бъда майка. В крайна сметка ще се уморя от всичко това, така че вероятно просто ще посветя по-голямата част от живота си на филантропията, преди да се установя. Но всичко с времето си“, сподели още Селена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес преговаря за рестарта на „Working Girl“