Селена Гомес преговаря за рестарта на „Working Girl“

Селена Гомес е златното дете на Дисни. Въпреки че сега премина в Hulu, чиято платформа също е собственост на Дисни, актрисата и поп звезда си поставя все по-високи цели. Тя иска да върне към живота и „Working Girl“, емблематичен филм от миналия век.

Според източници, Селена в момента е на етап финални преговори за продуциране на хита от 80-те години на 20-ти век. Както вероятно знаете, в първоначалния филм взимат участие имена като Мелани Грифит, Харисън Форд, Сигорни Уивър и Джоан Кюсак. Ако сте го гледали, то за вас сюжетната линия не е нова. Около 30 – годишна секретарка поема ролята на шефа си, след като той краде една от нейните идеи.

Филмът е готов за премиера на Hulu, а възпитаничката на „Crazy Ex-Girlfriend“, Илана Пеня влиза в ролята на сценарист.

Към момента няма информация дали Селена Гомес ще изиграе главната героиня

Факт е, че това изглежда като реална възможност, като се има предвид нейната роля на актриса и продуцент в шоуто на Hulu – “Only Murders in the Building”.

Това не е първият път, в който звезда се опитва да вдъхне живот на „Working Girl“. Сандра Бълок се опита да го нaправи сериал през 90-те години. А от 2019 г. се работи по музикална версия на Бродуей.

Рестартирането на филма изглежда като умен ход за Гомес, предвид нейния критичен търговски успех. С шест номинации за Оскар, „Working Girl“  става любим на феновете от 80-те, а звездният статут на Селена може да му придаде блясъка, от който се нуждае в новото време. Датата на излизане на екрана все още не е обявена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес е по-очарователна от всякога на 30

Hero Slider