Селена Гомес: От барби до маслинено зелен маникюр

Селена Гомес държи изключително много на перфектния си маникюр. И в тази връзка се доверява сляпо на известния и много любим нейнин майстор на ноктите Том Бачик. Звездният маникюрист създава перфектни дизайни, използвайки цветове, характерни за последните модни тенденции.

Барби трендът продължава да бъде най-добрата алтернатива за красота, особено сега, когато разбира се, се снима нов филм, посветен на популярната кукла и нейния любим Кен.

Розовото отново е огромна сензация и знаменитостите не могат да пропуснат да се включат в манията. Толкова много звездни лица вече носят творения на любимите си модни къщи в розов нюанс, събирайки хиляди харесвания и коментари.

Селена Гомес с барби маникюр

Идва ред на барби ноктите или по-скоро на новата визия на Селена, която, сигурни сме, ще ви вдъхнови. Всичко, което трябва да направите е да попитате вашия маникюрист веднага щом се върнете от ваканция. А защо да не вземете правилния нюанс лак и да направите сами маникюра си у дома?

Маслинено зелено – Дали това не е следващия тренд на есента?

О, да! Това е маслинено зеленото, което определено ще ви хареса. В крайна сметка, този специален цвят ще виждаме навсякъде през следващите месеци. Подхожда както на дълги нокти като тези на Селена Гомес, така и на къси. А това означава само едно – че трябва да заеме първото място в списъка ви.

Том Бачик публикува снимка на новосъздадения й маникюр в своя Instagram профил на 15 август, с надпис: „Маслиненият цвят на @selenagomez“. Виждаме ноктите на Селена, които са във формата на балерина с нестандартен маслиненозелен лак, който обаче изглежда ослепително.

Точно този тренд прави есенните тенденции при ноктите толкова възхитително уютни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес с плетен кремав тоалет