Салма Хайек по-красива от всякога в Лондон

Изключително чувствена в роклята си без презрамки с корсет на Vivienne Westwood, Салма Хайек направи силно впечатление в Лондон. 56-годишната актриса взе участие в партито „GQ Men of the Year 2022“, което се проведе в Mandarin Oriental на 16 ноември.

Освен с уникалната си сатенена рокля, звездата се отличи и с ценни розови обеци във формата на цветя. Актрисата със сигурност ще ни радва с изявите си през следващите седмици, тъй като се завръща в киното в началото на 2023 г. с филма на Стивън Содърбърг – „Последният танц на Вълшебния Майк“.

В сряда вечер Салма Хайек успя да се срещне с личностите, отличени от британското издание на списание GQ, което всяка година отдава почит на звезди, допринесли за развитието на културния, модния и спортния сектор.

Салма Хайек присъства на парад от актьори и модели

Актьорът Андрю Гарфийлд и младата актриса Сидни Суини, отличени тази година, също присъстваха на събитието. Джеймс Макавой бе придружен от сестра си Джой на червения килим, недалеч от актьорите Джон Бойега, Люсиен Лависконт /от сериала „Емили в Париж“/ и дори Фийби Дайнвор /от „Бриджъртън“/.

Няколко модели също позираха пред множеството фотографи. Част от тях бяха Стела Максуел, Джордан Барет и Суки Уотърхаус.

И все пак, Салма Хайек привлече погледите върху себе си с добре подбраната си и ослепителна визия. Факт, който не можем да отречем. Очакваме следващите й изяви с голямо нетърпение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Салма Хайек е на 56 и не се притеснява от това