Салма Хайек е на 56 и не се притеснява от това

Салма Хайек показа перфектната си форма и показа един от най-блестящите си тоалети, които е носила.

Холивудската легенда присъства на галавечерта “Lacma Art and Film”, за която пристигна блестяща рокля и прикова погледите към себе си.

Моделът беше инкрустиран с кристали отGucci със зелено-розов омбре ефект, който чудесно описваше фигурата ѝ.

Тоалетът, прилепнал по извивките ѝ, беше с колан на талията и розова подплата на бюста, която се комбинираше чудесно с бижутата, които бяха блестящи диаманти от Rahaminov. Към роклята имаше и същите дълги оперни ръкавици.

56-годишната актриса носеше кафявите си кичури разделени в центъра и леко разрошени, докато гримът беше лек и подсилващ собствените и нежни черти.

Хайек се появи на галата заедно с дългогодишния си съпруг Франсоа-Анри Пино, който заложи на класически изчистен черен смокинг с бяла риза. Актрисата публикува няколко снимки в социалните мрежи, радвайки феновете с визията си.

Благодари на дизайнера от Gucci Алесандро Мишеле за роклята и ръкавиците както на английски, така и на испански език.

Голяма част от звездните приятели на Салма не успяха да сдържат емоциите си и я поздравиха за перфектния аутфит и красива фигура. Джейсън Момоа остави в коментарите три сърца, а Ванеса Хъджинс написа: „Прекрасна, както винаги“. Наоми Кембъл три емотиконки на огън.

Наскоро звездата отбеляза “Деня на мъртвите” – празник, честван в първите два дни на ноември в Мексико и други страни от Латинска Америка.

Това е един вид пищна задушница, на която след карнавални шествия по улиците в града и на специално украсените гробища, се събират семействата и приятелите на починалите, за да ги споменат.

Актрисата показа своя красив цветен олтар, направен в дома ѝ. Цветната експозиция от оранжеви и лилави гирлянди беше акцентирана с цветни хартиени ветрила и десетки рамкирани снимки и колажи, изобразяващи членове на семейството и приятели ѝ, които са починали, но не са забравени.

„Споделям с вас олтара си за Деня на мъртвите“, написа актрисата на испански. Феновете веднага я поздравиха, че не забравя мексиканските си корени, въпреки многогодишния ѝ живот в САЩ.