Съкровищата в гардероба на Синди Крауфорд

Какво се крие в гардероба на една легенда от модния подиум?

Нейните най-култови визии, разбира се! А когато говорим за Синди Крауфорд, една от тях са най-обикновени отрязани дънки, влезли в главната роля в клип на Pepsi от 90-те години. “Тези шорти са от рекламата, която заснех преди преди повече от 25 години,” споделя супермоделът пред екипа на VOGUE, за който отваря вратите на дома си в Малибу. “Докато решавахме каква ще бъде визията ми, някой даде идея просто да отрежем моите дънки. Нали знаете как собствените ти дънки винаги ти стоят най-добре? Е, беше перфектно!”  

Диетата и режимът на супермоделите от 90-те

Крауфорд е поредната звезда от модната индустрия, която се включва в поредицата на VOGUE “Supermodel Closet”. Освен дънките, тя показва и още няколко от любимите си визии, сред които са рокля на Джани Версаче, с която се появява на наградите на MTV през 1992 г. “По онова време нямахме стилисти за ежедневието или за събития, така че трябваше да носим собствените си дрехи. За щастие обаче имахме доста връзки! Трябваше да отида на наградите и бях видяла тази рокля на ревюто. Бях обсебена от нея! Мисля, че хората все още си я спомнят. И разбира се, това е една от роклите, за които Кая ме пита къде съм крила досега.”

Супермодлите тренират и вземат решения сутрин

Синди продължава тура с любимите си винтидж чанти на Fendi и денимът, без който не може да живее. А за финал, супермоделът показва и бялата рокля на Джон Галиано, с която се омъжва за Ранди Гербер. “Никой не знаеше, че ще се женим. Затова казах на мой приятел стилист, че ми трябва черна или бяла рокля за парти. Той ми донесе няколко и в секундата, в която зърнах тази, се влюбих в нея. Оженихме се на Бахамите, не носехме обувки и си представях как ще я нося на 20-тата ни годишнина. Кой знае? Ще видим догодина!”

Вижте видеото с обиколката на гардероба на Синди Крауфорд: 

Снимки: Profimedia