Порция неустоим звезден стил!

На теория нюансите на червеното и розовото би трябвало да се съчетават лесно, тъй като се намират едни до други на колелото на цветовете

Всяка дама обаче ще ви каже, че на практика не е точно така – комбинацията е една от най-трудните, защото можете да сбъркате с прекалено много неща: несъответствие на нюансите, неправилен подбор на аксесоари, дори неподходящи кройки.

Очевидно тези притеснения не измъчват Миранда Кер, която тази седмица е номер едно в нашата класация за звезден стил с един тоалет, който внася ударна доза цвят в ноемврийския ден. Топмоделът събра погледите на ревюто на Louis Vuitton в Париж, появявайки се с гореща комбинация от цикламено и оранжево-червено под формата на рокля от последната колекция на марката. Добавяме към това и мини чанта в животински принт и за пореден път се питаме – има ли нещо, което тази жена да не може да ни накара да харесаме? 

По всяка вероятност отговорът е не, но все пак ви приканваме вие също да не пропускате визията й по-долу в галерията. А също и тези на Карли Клос, Сара Джесика Паркър и Джесика Алба. Заслужава си! (снимки: Profimedia,H&M)