По улиците на Ню Йорк със Сара Джесика Паркър

Забързана жена в модерен ансамбъл в черно и бяло, допълнен с впечатляващи обувки в тюркоазено, слиза по стълбите на своя нюйорски дом. 

Не, това не е нов епизод на “Сексът и градът”, в който известната с любовта си към дизайнерските дрехи Кари Брадшоу отива на среща със своя Тузар. Това е Сара Джесика Паркър, бързаща за участието си в предаването Good Morning America!

Гледайки визията на Сара е много лесно да се объркате, тъй като звездата за пореден път доказва, че е научила много за модата и стила от своя култов персонаж, който игра в продължение на 6 сезона и два игрални филма. Впечатление наистина правят обувките – страст, която двете споделят. Тюркоазените токчета, обсипани с брокат, всъщност са част от собствената линия на Паркър, носеща името SJP Collection. 

В момента актрисата е заета с промотирането на сериала “Развод”, с който прави своето голямо завръщане в телевизията и по-специално HBO – телевизията, която я направи мегазвезда. Комедията ще разказва исторята на Франсис (персонажът на Паркър), която се опитва да започне живота си наново, след като решава да се раздели със съпруга си.

Повече за визията на Сара Джесика Паркър четете в галерията! (Снимки: Profimedia)