Плетеният топ на Джорджия Солери е летен шик

След спортната шапка, носена толкова много от Z-поколението и преразгледана от много марки като Fendi и Etro, манията по плетенето на една кука нахлу в летния гардероб – от дълги рокли, през бикини, поли и дори чанти.

Дори звездите не подминаха новия тренд, вдъхновен изцяло от ръчната изработка. Всички забелязахме целия бански на Кайли Дженър, нали така?

От всички облекла обаче, основната и най-ключова визия за лято 2022 е късият плетен топ. Дори Джорджия Солери не успя да устои на чара на тази дреха. И не можем да отречем, че изглежда божествено във въпросната визия.

След обиколката за представянето на нейната книга „Miss Nobody“, Джорджия се насочи към Пулия за заслужена почивка с приятеля си Дамяно от Maneskin.

„В море от маслинови дървета“, написа италианската писателка в Instagram, под публикацията си. С изцяло бяла визия, красавицата ни показа плетения топ, който се откроява с вечния си чар.

Класически и свеж, плетеният топ на Джорджия Солери е must have

Визията на инфлуенсърката ни напомня, че някои дрехи винаги ще бъдат в модните тенденции. Плетеният топ може да се комбинира в разнообразни визии, каквито и аутфити да имаме в гардероба си.

Всъщност, за да завърши тоалета си, Джорджия го съчета с мини пола с висока талия и странична цепка. А ако обичате да се отдавате на комбинации, знайте, че плетеният топ се съчетава добре с всичко: от сатенена пола, до къси панталони, парео и дори дънки.

Накратко, можем да го комбинираме с по-ежедневни визии или пък да му придадем по-голяма важност чрез ярките цветове, които са толкова модерни напоследък.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дамяно от Måneskin и приятелката му с романтична снимка